Додайте кольору
Від повсякдненного до чарівного
Використовуйте свій творчий потенціал, щоб перетворити звичайні, повсякденні дії в заповітні спогади. Часто лише згодом ми розуміємо, що саме дрібнички в житті мають велике значення. Дозвольте нам допомогти зробити кожен ваш день яскравим, значущим та чарівним.
Контроль вологості для більш тривалого зберігання свіжості, смаку і текстури.
Обід-у-банці
Скляні банки із кришкою, що закручується, які раніше використовувалися лише для зберігання варення та солінь, тепер знайшли абсолютно нове використання: стильна і доросла версія ланч-боксів. Практичні і красиві — їх легше мити, ніж пластикові контейнери, вони безпечніші для довкілля, а також їх дуже зручно зберігати як у сумці, так і у холодильнику. Завдяки їхньому завжди актуальному вигляду навіть найпростіший салат у такій банці виглядатиме як витвір мистецтва.
Спробуйте несподіване
Будьте уважні з тим, що ви викидаєте під час готування. Те, що дехто вважає відходами, може стати джерелом чудового смаку. Спробуйте використовувати всі частини ваших інгредієнтів і стати безвідходним кухарем. Це не тільки корисно для довкілля, але й допомагає створити неочікувані та захоплюючі страви, якими ви зможете поділитися.
-
1Чіпси із картопляної шкірки
Картопляні шкуринки часто викидають при приготуванні картоплі. Замість цього, ми пропонуємо засмажити їх у духовці з краплею оливкової олії і дрібкою солі. Побалуйте своїх гостей перед обідом смачною, хрусткою закускою.
-
2Песто з бурякового листя
Листя буряка дуже поживне. Воно є чудовим джерелом вітамінів А та K. Ошпарте його окропом, а потім змішайте з базиліком, зубчиком часнику, кедровими горіхами, оливковою олією та дрібкою солі, аби приготувати ніжний та смачний песто.
-
3Салат зі стебелів броколі
Не викидайте стебла! Стебла, що становлять більше половини брокколі, мають стільки ж поживних речовин, що й суцвіття. Тонко наріжте стебла ножем для чищення овочів та змішайте з вашими улюбленими інгредієнтами для салату.
Поділіться тим, що ви створюєте
Заморозьте сезон
Ягоди і трави смакують найкраще в свій сезон. Завдяки пристрою для шокової заморозки від Electrolux ви зможете мати власний місцевий ринок цілий рік. Збережіть смак і аромат, заморозьте сезон та насолоджуйтеся сезонними ягодами і травами у будь-який час. Якщо у вас є звичайний морозильник, можна використовувати лоток для льоду і заморозити такі трави, як шавлія, розмарин, чебрець і орегано в оливковій олії. Використовуйте заморожені кубики, щоб надати дивовижний аромат будь-якій страві
Миттєво заморожуйте ягоди, трави та інші інгредієнти, щоб зберегти їхній смак та свіжість.