Справляйте враження
Зробіть кожну мить особливою
Побалуйте ваших гостей більше ніж просто смачною їжею — справте враження. Розкрийте свій творчий потенціал з Electrolux, насмільтесь зробити неочікуване та приготувати щось незабутнє.
Надійно утримує тонкі келихи на місці.
Хай келихи сяють
Блискучі, красиві келихи можуть справді оживити та прикрасити стіл. На жаль, розкішні вироби зі скла дуже часто є тонкими та потребують ручного миття. З нашими посудомийними машинами ви можете впевнено ставити на стіл найкращі келихи. Наша технологія SoftSpike забезпечить лагідне миття для кожного келиха. Проявіть творчий підхід і поставте кожному гостю унікальний келих, прив'яжіть невеличку табличку навколо ніжки та використовуйте її як картку розміщення за столом.
Су-від — зробіть щось особливе
Запросіть друзів і родичів на спонтанну вечірку су-від. Підготуйте такі продукти, як м'ясо, риба, птиця або овочі. Не забудьте про трави і спеції. А тепер дозвольте своїм гостям поєднати смаки та створити власну страву у своєму пакеті для приготування методом су-від. Не забудьте помітити, де чий пакет. Додайте приправ та спробуйте дещо нове, запропонувавши нетрадиційні поєднання смаків.
Спробуйте нові смаки і текстури із технологією су-від, використовуючи духову шафу Combisteam Pro.
Незвичайні поєднання смаків
-
1М'ята і гірчиця
Свіжість м'яти чудово поєднується з гірчичною ноткою — чудова приправа для баранини.
-
2Апельсинова цедра і розмарин
Ароматний розмарин любить солодкий смак апельсинової цедри — нова смачна приправа для лосося.
-
3Кориця і чебрець
Тепло кориці ідеально поєднується із грубуватим смаком чебрецю — чудове поєднання спецій для курки.
Спечіть відкритий торт
Коли все в шоколаді
Для освіжаючого завершення обіду побавте свої рецептори цим простим частуванням — заморожені листя м'яти у шоколаді. Вони смачні як самі по собі, так і в якості додатку до інших десертів, наприклад, морозива і тістечок. Розтопити шоколад поступовим нагріванням на індукційній варильній поверхні дуже просто: професійного результату можна досягнути без складних водяних бань. Чому б не спробувати інше листя для нового досвіду? Ми пропонуємо базилік, шавлію і квіти лаванди.
-
1Розтопіть шоколад
Використовуйте індукційну варильну поверхню, аби поступово розтопити півчашки темного шоколаду, доки він не стане однорідним.
-
2Занурте листя м'яти
Занурте свіже листя м'яти у шоколад, тримаючи за черенок пальцями або кухонним пінцетом.
-
3Заморозьте
Покладіть листя на накрите пергаментом деко та поставте у морозильник до затвердіння (приблизно 30 хвилин). Для швидшого та кращого результату використовуйте пристрій шокового заморожування.