
Секретний інгредієнт
Природний спосіб приготування їжі та смаження
Соляний блок від Electrolux - стильне і корисне для здоров'я рішення для приготування і подачі продуктів.
Блок з рожевої кам'яної солі, видобутої в Гімалаях, здатний витримувати високі і низькі температури. Використовуйте на варильній поверхні, грилі, в духовій шафі або як охолоджену сервірувальну тарілку. Соляний блок додасть вашій страві приголомшливий смак.
Наповніть життя смаком завдяки соляному блоку від Electrolux
Стильна підставка зі сталі, що входить в комплект з сольовим блоком, дозволяє готувати страви на будь-якій варильній поверхні або в духовці
Соляний блок дозволяє готувати їжу за столом, оскільки залишається гарячим довго - це унікальний спосіб розважати гостей.
Сервіруйте холодним або гарячим, температура соляного блоку залишається незмінною, що означає, що ваші страви зберігаються свій смак и структуру після того, як вони були подані на стіл.
Креветки на соляному блоці
Складові:
2 столові ложки вершкового масла
1 невелика цибуля-шалот, очищена і дрібно подрібнена
1 середній зубчик часнику, очищений і дрібно подрібнений
3 столові ложки меду
2 столові ложки свіжого лимонного соку
Чорний перець
500 г великих креветок, очищених
Сіль — природний матеріал з доведеними антибактеріальними властивостями та містить більше 80 природніх мікроелементів. З часом камінь змінить колір в залежності від їжі, яку ви готуєте. Це не вплине на характеристики каменю за умови видалення залишків їжі з поверхні каменю. Просто обробляйте блок вологою ганчіркою, без засобів для миття посуду чи чищення, після кожного готування.

Використовуйте в морозильній камері, в духовій шафі, на газовій, електро та індукційній варильній поверхні, барбекю
Соляний блок від Electrolux - це здоровий і стильний спосіб готувати та подавати їжу - та природньо приправляти страви.
Секретний інгредієнт ваших неперевернених страв.
Соляний блок

E2SLT
- Природний спосіб готування та подачі смачних страв
- Готуйте у здоровий спосіб з природними приправами
- Універсальність для будь-яких страв
- Готування і спілкування