Несправність
- Функції духовки - опис, застосування
- Які функції доступні в духовці?
- Як використовувати програми випікання у вашій духовці
Застосовується
- духовки
Рішення
Ваша духова шафа оснащена безліччю корисних функцій і програм, які зроблять приготування їжі ще більш захоплюючим. Нижче ви знайдете огляд різних функцій і символів, щоб максимально ефективно використовувати свою духовку.
Різні духові шафи можуть мати різні функції та програми. Так само назви функцій та символів можуть не збігатися у всіх моделях. Будь ласка, перевірте, які функції та символи відносяться до конкретної моделі печі.
Повсякденна кулінарія
Нижче перераховані функції приготування, що найчастіше використовуються, і опис кожної з них. Для забезпечення оптимальних результатів були надані корисні рекомендації щодо того, чому і як краще використовувати кожну функцію приготування.
Традиційне приготування (Верхнє та нижнє нагрівання) Для повсякденного приготування їжі одному рівні. Підходить для всього від запіканок до випічки. Рекомендоване використання:
| |
Справжня фанатська кулінарія Для щоденного приготування їжі на 3 рівнях одночасно. Вентилятор розподіляє гаряче повітря для рівномірного приготування їжі, не змішуючи запахів між стравами. Рекомендоване використання:
| |
Вологе віяло (випічка) Отримайте легкі та пишні результати при випіканні на одному рівні. Підходить для тортів, печива та солодкого хліба. Економить енергію за рахунок використання залишкового тепла. Рекомендоване використання:
| |
Нижній жар Поступово підрум'яньте нижню частину продуктів. Підходить для піци або пирога та оздоблення тортів або пирогів із заварним кремом. Рекомендоване використання:
| |
Гриль (повний гриль) Поступово обсмажте або обсмажте овочі та м'ясо. Також підходить для підсмажування хліба. Рекомендоване використання:
| |
Турбо Гриль Смажте великі шматки м'яса та птицю з кістками, щоб отримати ніжні результати та хрумку скоринку. Комбінація гарячого повітря та верхнього нагріву рівномірно підрум'янює продукти з усіх боків. Рекомендоване використання:
| |
Гратен Злегка підрум'яньте верх страв із запіканки, таких як лазіння або картопляний гратен, щоб поверхня стала хрусткою, а всередині кремовою. Рекомендоване використання:
|
Приготування на пару
Пара може вивести вашу кулінарію на новий рівень, зберігаючи м'якість і вологу у всьому, від птиці та випічки до заварного крему та запіканок. Якщо у духовці є функції пари, дізнайтеся, як їх використовувати нижче.
Steamify® Для щоденного приготування їжі на пару. Духовка автоматично регулює рівень пари залежно від вибраної температури. Приготування на пару зберігає поживні речовини та покращує смак будь-якої страви. Рекомендоване використання:
| |
Вологість Отримайте ніжний, соковитий птах або м'ясо та хрумку блискучу поверхню хліба або випічки, використовуючи комбінацію гарячого повітря і пари. Залежно від моделі духовки у вас може бути до чотирьох рівнів вологості для приготування їжі. Доступні 4 рівні вологості:
| |
Регенерація пари (повторне нагрівання) Акуратно розігрійте їжу для кращого смаку та текстури. Підходить для залишків та освіження вчорашнього хліба чи випічки. Використання пари для підігріву запобігає висиханню поверхні продуктів. Рекомендоване використання:
| |
SteamBake / True Fan PLUS Поступово випікайте хліб, щоб він став м'яким усередині і з хрусткою скоринкою, періодично випускаючи пару. Підходить для будь-якого тіста для хліба. | |
Випічка хліба Поступово випікайте хліб, щоб він став м'яким усередині і з хрусткою скоринкою, періодично випускаючи пару. Підходить для будь-якого виду хлібного тіста | |
Йогурт Отримайте вершковий, густий домашній йогурт. Рекомендоване використання:
| |
Сувід Готуйте за певної температури у вакуумних пакетах, щоб отримати найкращий смак та текстуру овочів, риби, птиці чи м'яса. |
Підготовка
Ваша духовка може бути оснащена декількома зручними функціями, призначеними для економії вашого часу та спрощення процесу приготування їжі. Розморожування продуктів ще ніколи не було таким швидким та легким. Розігрійте тарілки перед подачею на стіл, щоб створити домашню атмосферу ресторану. Тримайте їжу в гарячому стані, поки інший елемент вашої страви ще готується, або вам потрібно відкласти їжу.
Розморожування Обережно розморозьте заморожені продукти, щоб отримати найкращі смакові якості при приготуванні. Вентилятор духовки рівномірно розподіляє повітря, скорочуючи час розморожування вдвічі порівняно із залишенням продуктів на стільниці. Рекомендоване використання:
| |
Зігрітися Тримайте приготовлену їжу теплою та готовою до вживання. Духовка підтримує рівну температуру, тому їжа не перетравлюється. | |
Підігрів тарілок Обережно підігрійте тарілки перед подачею на стіл. Рекомендоване використання:
|
Спеціальні пропозиції
Ваша духовка може бути оснащена функціями, які дозволяють приготувати певні страви в домашніх умовах. Ви можете легко приготувати піцу якості піцерії, зберегти фрукти та овочі, замісити тісто і повільно готувати, використовуючи спеціальні функції духовки.
Піца Поступово випікати тісто з хрусткою скоринкою. Підходить для піци, пирога із заварним кремом, пирога чи пирога. Рекомендоване використання:
| |
Зберігати Отримайте соковиті фрукти та овочі, консервовані за низької температури. Рекомендоване використання:
| |
Повільне приготування Готуйте їжу при низькій температурі з більш тривалим часом приготування, щоб зберегти поживні речовини та отримати ніжні результати. Підходить для овочевого рагу чи грудинки. | |
Вистоювання тіста Допомагає тесту піднятися при постійній температурі та вологості перед випіканням. Ви можете використовувати менше дріжджів, щоб досягти хороших результатів протягом 1-2 годин, в залежності від інгредієнтів тесту. Рекомендоване використання:
|
Для отримання додаткової інформації про конкретну модель духовки зверніться до посібника користувача. Ви можете знайти посібник користувача тут.