Варильна поверхня 900 SensePro®

Ласкаво просимо до Electrolux!

Вітаємо Вас із придбанням нової інтуїтивної варильної поверхні від Electrolux. Ви обрали продукт, за яким стоять десятиліття професійного досвіду та інновацій. Унікальний і стильний, він створювався з турботою про вас. Тому коли б ви не скористалися ним, ви можете бути впевнені: результати завжди будуть чудовими.

Вигляд варильної поверхні

Познайомтеся з вашою новою варильною поверхнею SensePro®. Після цього можна починати готувати.

  1. Індукційна зона з функцією Допомога при готуванні
  2. Індукційна зона з функцією Допомога при готуванні та Смаження
  3. Панель керування
  4. Індукційна зона нагрівання
  5. Зона з антеною ОБЕРЕЖНО: Не ставте на варильну поверхню нічого у цій зоні.

Огляд панелі керування

Панель керування забезпечує легкий доступ до всіх функцій варильної поверхні.

  1. УВІМК./ВИМК. — увімкнення та вимкнення варильної поверхні.
  2. Відкрити та закрити Меню.
  3. Перехід до функцій приготування, що використовуються з Термощуп.
  4. Вибір зони — відкрити слайдер для обраної зони нагрівання.
  5. Індикатор зони — показує, для якої зони активовано слайдер.
  6. Увімкнення функції Таймеру.
  7. Слайдер для налаштування рівня нагрівання.
  8. PowerBoost — швидке кип'ятіння великої кількості води.
  9. Блокування панелі керування.
  10. Вікно для інфрачервоного сигналу Hob²Hood. Не накривайте його.
  11. Пауза — встановлення усіх увімкнених зон на найнижчий ступінь нагрівання.
  12. Відображення поточного Рівня нагрівання.
  13. Bridge — поєднання зон нагрівання.
  14. Повний зв'язок / Немає сигналу. Показує силу сигналу зв'язку між Термощуп і антеною.

Огляд Термощуп

Бездротовий термощуп без батарейок забезпечує точний контроль над температурою.

  1. Точка вимірювання
  2. Позначка мінімального рівня
  3. Рекомендований діапазон занурення (для рідин)
  4. Код калібрування
  5. Гачок для розміщення Термощуп на краю посуду
  6. Ручка з антеною всередині

Основні характеристики

Ознайомтеся з деякими з основних функцій та характеристик вашої SensePro® варильної поверхні.

Вимірювання температури в таких функціях, як Термометр і Смаження, а також підтримання точної температури для різних видів продуктів при приготуванні методом Sous-vide.

Полегшує приготування, надаючи готові рецепти для різних страв, попередньо встановлені параметри готування, а також покрокові інструкції. Цю функцію можна використовувати з Термощуп або без нього.

Приготування продуктів, запакованих у вакуумну упаковку, за низької температури протягом тривалого часу для збереження вітамінів та природного смаку і аромату.

Смаження різних видів продуктів з автоматичним контролем рівня нагрівання. Ця функція допомагає уникнути надмірного нагрівання продукту чи олії.

Розтоплювання шоколаду або масла при низьких рівнях нагрівання.

Поєднання двох зон зліва для використання посуду більшого розміру. Цю функцію можна використовувати з режимом Смаження.

Швидке кип’ятіння великої кількості води.

Поєднання варильної поверхні зі спеціальною витяжкою. Ця функція відповідно регулює швидкість вентилятора.

Початок роботи

Для того, щоб ознайомитись з вашим новим приладом, просто виконайте наступні дії:
Запишіть серійний номер

Перед встановленням запишіть серійний номер. Якщо ви знаєте серійний номер, набагато легше отримати належне обслуговування та допомогу, наприклад, якщо потрібно звернутися до авторизованого сервісного центру.

Серійний номер зазначено на табличні з технічними даними на дні варильної поверхні.

Встановлення

Перед початком готування переконайтеся в тому, що варильну поверхню встановлено правильно.

Дотримуйтеся інструкцій, що постачаються з приладом. Усі роботи з підключення до електричної мережі повинен виконувати кваліфікований електрик.

Експлуатувати варильну поверхню, що вбудовується, можна лише після правильного встановлення у шафки та робочі поверхні, які підходять для цього і відповідають нормам, що застосовуються.

Примітка: Якщо прилад встановлено над шухлядою,
  • вентиляція варильної поверхні під час процесу готування може нагрівати речі, що зберігаються в шухляді.
  • Не зберігайте в шухляді дрібні шматки або аркуші паперу. Папір може бути затягнуто в охолоджувальні вентилятори і пошкодити їх або систему охолодження.

Додаткова інформація про місце розміщення варильної поверхні

  • Не встановлюйте прилад біля дверей або під вікном. Через відчинення дверей чи вікна гарячий посуд може впасти з приладу.
  • Якщо прилад встановлено над шухлядою, слідкуйте за тим, щоб між дном варильної поверхні та речами, що зберігаються в шухляді, залишалося щонайменше 2 см.
  • Зніміть розділювальні панелі, встановлені в шафі під приладом.

Додаткова інформація про електричне підключення

  • Перш, ніж виконувати будь-які роботи, подбайте про те, щоб прилад був від’єднаний від джерела живлення.
  • Прилад має бути заземлений.
  • Переконайтеся в тому, що параметри на табличці з технічними даними сумісні з електричними параметрами електроживлення від мережі.
  • Переконайтеся в тому, що встановлено захист від ураження електричним струмом.
  • Елементи захисту від ураження електричним струмом та ізоляція мають бути закріплені так, аби їх не можна було зняти без спеціального інструмента.
  • Переконайтесь у правильному встановленні приладу. Незакріплений або неправильно розташований кабель живлення або штепсель (якщо є) можуть призвести до значного нагрівання роз’ємів.
  • Користуйтеся належним мережевим електрокабелем.
  • Використовуйте кабельний затискач на кабелі.
  • Стежте за тим, щоб проводи живлення не заплутувалися.
  • Переконайтеся в тому, що кабель живлення або штепсель (якщо є) не торкаються гарячого приладу або посуду під час підключення приладу до розташованих поруч розеток.
  • Не використовуйте розгалужувачі, перехідники й подовжувачі.
  • Під час встановлення приладу пильнуйте, щоб не пошкодити кабель живлення та штепсель (якщо є). Для заміни пошкодженого кабелю слід звернутися до нашого сервісного центру або до електрика.
  • Вставляйте штепсельну вилку у розетку електроживлення лише після закінчення установки. Переконайтеся, що після установки є вільний доступ до розетки електроживлення.
  • Не вставляйте вилку в розетку, яка ненадійно закріплена.
  • Не тягніть за кабель живлення, щоб відключити прилад з мережі. Завжди вимикайте, витягаючи штепсельну вилку.

  • Використовуйте лише належні ізолюючі пристрої, а саме: лінійні роз’єднувачі, запобіжники (гвинтові запобіжники слід викрутити з патрона), реле захисту від замикання на землю та контактори.
  • Електрообладнання має бути оснащеним ізолюючим пристроєм для повного відключення від електромережі. Зазор між контактами ізолюючого пристрою має становити не менше 3 мм.
Перед першим використанням

Перш, ніж вивести свої кулінарні навички на новий рівень, дозвольте нам допомогти вам з початковими налаштуваннями.

Увімкнути варильну поверхню SensePro® і налаштувати параметри, перш ніж розпочати готування.

Перше чищення приладу

Запорука відмінної роботи варильної поверхні та Термощупа — легше перше чищення.

Переконайтеся, що варильна поверхня вимкнена та холодна.

  1. Очистити варильну поверхню за допомогою м’якої ганчірки, змоченої в теплій воді з додаванням нейтрального, м'якого засобу для чищення.
  2. Очистити Термощуп за допомогою м’якої ганчірки, змоченої в теплій воді з додаванням нейтрального, м'якого засобу для чищення.
Початкове налаштування

Налаштуйте вашу нову варильну поверхню SensePro® відповідно до ваших потреб.

При першому увімкненні варильної поверхні потрібно встановити Мова, Яскравість дисплею і Рівень гучності.

  1. Торкніться кнопки  і утримуйте її впродовж 1 секунди, щоб увімкнути варильну поверхню.
  2. Торкніться Start на екрані привітання.
  3. Оберіть бажану Мову і торкніться OK.
  4. Оберіть бажаний рівень Яскравість дисплею і торкніться OK.
    Рівень 4 — найвищий рівень яскравості.
  5. Оберіть бажаний Рівень гучності і торкніться OK.
  6. Торкніться OK для завершення початкового налаштування.
Калібрування Термощупа

Відкалібруйте Термощуп у декілька простих кроків та отримуйте найкращу допомогу у створенні смачних страв.

Використовуйте каструлю з діаметром дна 180 мм.

Правильно відкалібрований Термощуп вимірює температуру води при 100 °C з допуском +/- 2 °C.
  1. Переконайтесь, що Термощуп поєднаний з варильною поверхнею.
    1. Торкніться .
    2. Оберіть Налаштування > Термощуп > Поєднання.
    3. Порівняйте п'ятизначний код на дисплеї з кодом, який вигравіюваний на Термощупі.
      Якщо коди однакові, Термощуп і варильна поверхня поєднані.
    4. Торкніться , щоб вийти з Меню.
    5. Якщо варильна поверхня і Термощуп не поєднані, поєднайте їх.
  2. Помістіть Термощуп на край каструлі.
  3. Заповніть каструлю холодною водою принаймні до позначки мінімального рівня.
    Важливо: Не кладіть сіль у воду, оскільки це може вплинути на процедуру калібрування.
  4. Поставте каструлю на передню ліву зону нагрівання.
  5. Торкніться .
    На дисплеї відобразиться Меню.
  6. Оберіть Налаштування > Термощуп > Калібрування та виконуйте інструкції, що з'являються на дисплеї.
  7. Торкніться Start поряд із зоною нагрівання.
    Починається калібрування.
    Важливо: Якщо калібрування триває понад три хвилин, змініть каструлю та повторіть процедуру, починаючи з кроку 1.
Після завершення калібрування на дисплеї з’являється спливаюче вікно.
Увімкнення/вимкнення варильної поверхні

Один дотик — і все готово до приготування.

Торкніться протягом 1 секунди, щоб увімкнути або вимкнути варильну поверхню.
При вимкненні варильної поверхні, функція Замок також вимикається.
Користування панеллю керування

Доступ до всіх функцій варильної поверхні одним дотиком.

Символи, що світяться, доступні для використання. Деякі символи зникають, коли варильна поверхня працює. Вони з’являються знову, коли ви торкаєтесь дисплея.

  1. Для запуску функції таймера (зворотний відлік або таймер) спочатку торкніться символу відповідної зони нагрівання.
  2. Торкніться відповідного символу, щоб
    • увімкнути або вимкнути функцію,
    • подивитися або змінити налаштування параметру або
    • відкрити Меню чи підменю.
    Обрана функція активується, коли ви прибираєте палець з дисплея.
    Для певних функцій при активації функції з'являється додаткова інформація. Щоб вимкнути спливаюче вікно з інформацією для функції на постійній основі, торкніться перш, ніж вмикати функцію.
  3. Варіант: щоб прокрутити доступні опції, перемістіть по дисплею.
    Швидкість руху визначає швидкість прокрутки.
    Торкніться екрана, щоб зупинити прокрутку.
Символи на дисплеї

Легко переміщуйтеся дисплеєм, познайомтеся із символами на дисплеї.

Символ Функціональність
Підтвердження вибору або налаштування.

Повернення /перехід на один рівень в Меню.

Прокрутка вгору / вниз інструкцій на дисплеї.
Активація / деактивація опції.
Закриття спливаючого вікна.
Скасування налаштування.
Навігаційне меню

Переходьте по Меню для ефективного використання всіх функцій вашої варильної поверхні.

  1. Торкніться на дисплеї, щоб відкрити Меню.
  2. Торкніться або для навігації по Меню.
  3. Щоб вийти з Меню,
    • торкніться або
    • правої сторони дисплея за межами спливаючого вікна.

Щоденне користування

Що ви бажаєте приготувати сьогодні? Знайдіть інформацію, як це зробити.
Користування зонами нагрівання

Дозвольте вашій варильній поверхні SensePro® допомагати вам у реалізації кулінарних ідей.

Переконайтеся, що ваш посуд підходить для індукційних варильних поверхонь.

Попередження:

Користувачі з кардіостимуляторами мають дотримуватися мінімальної відстані 30 см від індукційних зон приготування під час роботи приладу.

Рівень нагрівання для зони нагрівання може бути обмежений, якщо увімкнені інші зони.

Не кладіть столові прибори або кришки каструль на зони нагрівання. Вони можуть нагрітися.

  1. Поставте посуд у центр обраної зони нагрівання.
    Зона нагрівання автоматично пристосовується до розміру дна посуду.
    На дисплеї з’являється слайдер зони нагрівання. Його видно кілька секунд.
    Примітка: Щоб закрити слайдер, торкніться дисплея за межами зони слайдера.
  2. Торкніться або проведіть пальцем для встановлення бажаного рівня нагрівання.
    Символ стає червоним і збільшується, показуючи, що рівень нагрівання обрано.

Після завершення приготування торкніться символу вибору зони для даної зони нагрівання і встановіть рівень нагрівання на 0.

Налаштування ступеню нагрівання

Просто пересувайте для регулювання нагрівання.

Переконайтесь, що варильна поверхня увімкнена, а на зоні нагрівання розміщений відповідний посуд.

Рівень нагрівання для зони нагрівання може бути обмежений, якщо увімкнені інші зони. Максимальний рівень нагрівання представлений на слайдері. Активні лише цифри білого кольору.

  1. Торкніться символу вибору зони для зони нагрівання.
    На дисплеї з’являється слайдер зони нагрівання. Слайдер активний протягом декількох секунд.
    Примітка: Щоб закрити слайдер, торкніться дисплея за межами зони слайдера.
  2. Торкніться або проведіть пальцем для встановлення бажаного рівня нагрівання.
    Символ стає червоним і збільшується, показуючи, що ступінь нагрівання обрано.
Використання функції PowerBoost

Потрібно миттєво збільшити рівень нагрівання? З функцією PowerBoost можна швидко закип'ятити навіть велику кількість води та розігріти сковороди для смаження саме тоді, коли потрібно.

  1. Торкніться символу зони нагрівання, яку ви хочете використовувати.
  2. Торкніться .
    Символ стає червоним і збільшується. Потужність зони нагрівання максимально збільшено.
    Примітка:PowerBoost вимикається автоматично. Щоб вимкнути цю функцію вручну, змініть ступінь нагрівання зони.
Поєднання 2 зон нагрівання в 1

Потрібна більша зона нагрівання? Торкніться символу Bridge і отримайте її.

Об'єднані зони нагрівання працюють як одна з однаковим рівнем нагрівання.
  1. Увімкніть варильну поверхню.
  2. Поставте посуд на дві ліві зони нагрівання.
    Важливо: Посуд має накривати центри обох зон. Посуд не повинен виходити за межі позначення зони.
  3. Торкніться , щоб об'єднати зони нагрівання.
    Символ зони змінюється.

Щоб вимкнути функцію, торкніться .

Специфікація зон нагрівання

Дізнайтеся про належні розміри посуду, а також про максимальну тривалість функції PowerBoost для кожної зони нагрівання.

Потужність зон нагрівання частково залежить від матеріалу і діаметру посуду. Через вплив посуду фактичне значення показника може дещо відрізнятися від наведеного значення. Задля оптимальних результатів готування не використовуйте посуд, діаметр якого перевищує вказаний.

Зона нагрівання Номінальна потужність (макс. ступінь нагрівання) (Вт) PowerBoost [Вт] PowerBoost макс. тривалість [хв.] Діаметр посуду (мм)
Передня ліва 2300 3200 10 125 - 210
Задня ліва 2300 3200 10 125 - 201
Передня середня 1400 2500 4 125 - 145
Задня права 2300 3600 10 205 - 240
Рекомендації щодо рівнів нагрівання

Встановлюйте відповідний режим нагрівання, щоб не лише отримати чудовий результат готування, але й заощадити енергію.

Співвідношення між ступенем нагрівання та споживанням електроенергії зоною нагрівання не є лінійним. Збільшення ступеня нагрівання не є пропорційним збільшенню споживання електроенергії. Це означає, що зона нагрівання з середнім ступенем нагрівання використовує менш ніж половину своєї потужності.

Перелік рекомендацій щодо рівнів нагрівання

Виберіть правильний рівень нагрівання для вашої страви для відмінного результату і заощадження енергії.

Рівень нагрівання Призначення: Час (хв.) Поради
1 Підтримання готових страв теплими. скільки потрібно Накривайте посуд кришкою.
1-2 Голландський соус, розтоплювання: масла, шоколаду, желатину. 5 - 25 Помішуйте час від часу.
1-2 Згущування: збиті омлети, запіканки з яєць. 10 - 40 Готуйте з накритою кришкою.
2-3 Приготування рису та страв на основі молока, розігрівання готових страв. 25 - 50 Додайте до рису щонайменше вдвічі більше рідини, перемішайте молочні страви через половину часу готування.
3-4 Готування на парі овочів, риби, м’яса. 20 - 45 Додайте кілька столових ложок рідини.
4-5 Готування картоплі на парі. 20 - 60 Використовуйте макс. ¼ л води на 750 г картоплі.
4-5 Приготування страв у великій кількості, звичайних та густих супів. 60 - 150 До 3 л рідини плюс інгредієнти.
6-7 Легке підсмажування: шніцелів, кордон блю, відбивних, фрикадельок, сардельок, печінки, борошняної підливки, яєць, омлетів, оладок. скільки потрібно Переверніть по завершенні половини часу.
7-8 Інтенсивне смаження дерунів, філе, стейків. 5 - 15 Переверніть по завершенні половини часу.
9 Кип’ятіння води, готування макаронів, обсмажування м’яса (гуляш, тушковане м’ясо), приготування картоплі фрі. - -
Кип’ятіння великої кількості води. PowerBoost активовано. -
Примітка: Дані, наведені в таблиці, є орієнтовними.
Розташування Термощупа

Правильно розташуйте Термощуп для чіткого зв'язку з варильною поверхнею.

Зберігайте Термощуп в оригінальній упаковці у перервах між використанням.

  • Переконайтеся, що проходженню сигналу нічого не заважає. Якщо використовується Термощуп на передній лівій зоні нагрівання, не ставте великі каструлі на задню ліву конфорку. Натомість перемістіть велику каструлю на задню праву зону нагрівання.

  • Розмістіть Термощуп поблизу зони з антеною.
    • Ліва сторона варильної поверхні: у положенні на 1-3 години.
    • Права сторона варильної поверхні: у положенні на 9-11 годин.

  • Наступні індикатори показують силу зв'язку між варильною поверхнею та Термощуп на дисплеї: , , . Якщо варильна поверхня не може встановити зв'язок, світиться . Можна переміщувати Термощуп вздовж краю каструлі для встановлення або покращення з'єднання. Варильна поверхня оновлює стан з'єднання кожні 3 секунди.

Використання Термощупа з рідинами

Правильно розташуйте Термощуп та отримайте відмінний результат.

Термощуп вимірює температури до 120 °C.

Помістіть Термощуп за гачок на край посуду.
Термощуп має триматися вертикально, а його ручка знаходитися за межами каструлі.
Важливо: Переконайтеся, що Термощуп занурено у рідину в межах рекомендованого діапазону занурення. Позначка мінімального рівня має бути покрита рідиною.
Використання Термощупа з твердими продуктами

Правильно розташуйте Термощуп та отримайте відмінний результат.

Термощуп вимірює температури до 120 °C.

  1. Вставте Термощуп в найтовщу частину продукту, до позначки мінімального рівня.
    Точка вимірювання має знаходитися в центральній частині продукту.
  2. Переконайтеся, що Термощуп міцно вставлено у продукт, а його ручку направлено назовні.
    Слідкуйте за тим, аби металеві частини Термощупа не торкалися стінок посуду.
  3. Якщо ви готуєте м’ясо або рибу товщиною 2-3 см, подбайте про те, аби кінчик Термощупа досягав дна посуду.
  4. При використанні планчі переконайтеся, що ручка Термощупа залишається справа за межами її поверхні.
  5. Виймайте Термощуп перед тим, як перевертати страву.
Характеристики Термощупа

Технічні характеристики.

Термощуп дозволений для контакту із продуктами харчування.
Параметр Значення
Робоча частота 433.05 - 434.73 МГц
Максимальна потужність сигналу 5 дБм
Діапазон температур 0 - 120 °C
Підготовка і приготування страв
Дозвольте вашій варильній поверхні SensePro® допомагати вам у повсякденних справах і реалізовувати ваші кулінарні ідеї.
Допомога при готуванні

Незалежно від того, чи хочете ви без зусиль приготувати улюблену страву, чи розкрити свій кулінарний потенціал, ваша варильна поверхня SensePro® завжди готова допомогти вам.

Допомога при готуванні надає вам готові рецепти для різних страв, попередньо встановлені параметри готування, а також покрокові інструкції. Доступні опції залежать від типу страви, яку ви бажаєте приготувати.

Серед функцій, доступних з режимом Допомога при готуванні —
  • Sous-vide,
  • Смаження,
  • Повільне готування і
  • Розігрівання.
Різні процедури режиму Допомога при готуванні дозволяють встановлювати різні параметри.
  • Для функції Смаження можна змінити рівень нагрівання, встановлений за промовчуванням. Для деяких страв можна використовувати функцію Смаження з Термощуп для контролю температури всередині продукту.
  • Для більшості способів готування, наприклад, Sous-vide і Тушкування, можна змінити температуру, встановлену за промовчуванням.
  • Можна змінити час, встановлений за промовчуванням, або задати час для власного кулінарного сеансу. Мінімальний час встановлений лише для Sous-vide.
Запуск Допомога при готуванні

Дозвольте своїй варильній поверхні допомогти вам отримати відмінний результат приготування бажаної страви.

Використовуйте функції Допомога при готуванні на лівій стороні варильної поверхні. Для функції Смаження користуйтеся передньою лівою зоною нагрівання або двома лівими зонами, коли вони поєднані.

Важливо: Не підігрівайте посуд перед приготуванням. Використовуйте лише холодну водопровідну воду або рідини.
Важливо: Для функції Смаження виконуйте інструкції, що з'являються на дисплеї. Додавайте олію після того, як сковорода нагріється.
Важливо: З Допомогою при готуванні функція таймера працює як таймер зворотного відліку. Функція таймера не зупиняє функцію Допомога при готуванні по завершенні встановленого часу.
  1. Торкніться і виберіть Допомога при готуванні.
    Також можна торкнутися і вибрати Допомога при готуванні.
  2. З переліку оберіть страву для готування.
    Для кожного виду продукту доступно більше однієї опції.
  3. Виконуйте інструкції, що з'являються на дисплеї.

    Для використання налаштувань за промовчуванням торкніться OK зверху спливаючого вікна.

  4. Торкніться Start і виконуйте інструкції, що з'являються на дисплеї.
    Якщо у вибраному способі приготування використовується попереднє нагрівання, за ходом його виконання можна стежити на панелі керування.
  5. Якщо на дисплеї з'являється спливаюче вікно з інструкціями, торкніться OK, потім Start для продовження.
  6. Коли заданий час готування закінчиться, пролунає звуковий сигнал і на дисплеї з'явиться відповідна інформація. Торкніться OK.
  7. Торкніться символу активної зони нагрівання і оберіть Stop.
    Також можна торкнутися або , а потім обрати Stop.
  8. Торкніться Так для підтвердження.
    Для Допомоги при готуванні з Sous-vide, варильна поверхня автоматично вимкнеться через 4 години.
    Функція Допомога при готуванні вимикається.
Поради для функції Допомога при готуванні

Невеличкі підказки, які допоможуть ще більше покращити досвід готування.

  • При приготуванні з використанням рідин, налийте в каструлю відповідну кількість рідини (напр., від 1 до 3 літрів) перед приготуванням. Намагайтеся не доливати її під час приготування.
  • Користуйтеся кришкою, аби заощадити енергію та швидше досягнути потрібної температури (також для підігрівання води).
  • Періодично помішуйте страву під час готування для забезпечення рівномірного розподілу температури.
  • Додайте сіль на самому початку процесу готування.
  • Розморозьте продукти перед приготуванням.
  • Додавайте овочі (напр., броколі, цвітну капусту, зелений горох, брюсельську капусту), коли вода досягне необхідної температури і з'явиться спливаюче вікно.
  • Додавайте картоплю або рис у холодну воду перед початком функції.
  • Для тушкованих страв, соусів, супів, карі, рагу, гуляшу та бульйонів можна використовувати режим Розігрівання або Повільне готування. Перед увімкненням функції Повільне готування обсмажте інгредієнти(без Термощупа) та додайте холодну рідину; далі активуйте функцію з меню Допомога при готуванні.
  • Для невеликих морепродуктів (напр., шматочків/щупальців восьминога або молюсків) можна використовувати режим Смаження.
Поради для функції Допомога при готуванні — Смаження

Невеличкі підказки, які допоможуть ще більше покращити досвід готування.

Попередження: Користуйтеся лише каструлями з пласким дном.
ОБЕРЕЖНО: Використовуйте багатошаровий посуд лише для низьких рівнів нагрівання, щоб запобігти перегріванню та пошкодженню посуду.
  • Вмикайте функцію, коли варильна поверхня холодна (не потрібне прогрівання).
  • Не використовуйте посуд із тисненням посередині дна.
  • Користуйтеся посудом із нержавіючої сталі з багатошаровим дном.
  • Час нагрівання для різних розмірів посуду різний. Важкий посуд утримує більше тепла, ніж легкий, але на його нагрівання витрачається більше часу.
  • Переверніть продукт при досягненні ним половини встановленої температури. Дуже товсті шматки продукту потрібно перевертати частіше (тобто кожні дві хвилини).
  • Для одержання найкращих результатів рекомендовано використовувати спочатку спосіб Sous-vide, а потім Смаження. Покладіть приготовлені шматки страви на попередньо розігріту сковорідку та швидко обсмажте їх з обох боків.
Sous-vide

Готуйте методом Sous-vide для збереження вітамінів та смаку.

Sous-vide — спосіб приготування продуктів, запакованих у вакуумну упаковку, за низької температури протягом тривалого часу.

Варильна поверхня SensePro® надає чіткі налаштування та інструкції.

Готування продуктів за низьких температур — принципи безпеки

Належна гігієна харчування дозволяє у повній мірі насолодитися всіма перевагами готування за низьких температур.

Дотримуйтеся наведених інструкцій під час готування за низьких температур, напр. методом Sous-vide.

  • Вимийте/продезінфікуйте руки перед приготування їжі. Використовуйте одноразові рукавички.
  • Використовуйте тільки високоякісні свіжі продукти, що зберігалися у належних умовах.
  • Ретельно мийте та очищуйте фрукти і овочі.
  • Підтримуйте чистоту робочої поверхні та дошки для нарізання. Використовуйте різні дошки для різних видів продуктів.
  • Приділяйте особливу увагу гігієні під час приготування птиці, яєць та риби:
    • готуйте птицю при температурі мінімум 65 °C не менше 50 хвилин.
    • Переконайтеся, що риба, яку ви хочете готувати методом Sous-vide, має якість сашимі, тобто надзвичайно свіжа.
  • Зберігайте приготовлену їжу в холодильнику не більше 24 годин.
  • Для людей з ослабленою імунною системою або хронічними захворюваннями рекомендується пастеризувати їжу перед вживанням. Пастеризуйте їжу за температури 60 °C мінімум одну годину.
Приготуйте продукти методом Sous-vide

Для приготування методом Sous-vide, спочатку потрібно запечатати продукти під вакуумом.

Важливо: Можна придбати порції страви, готової до приготування з використанням цього способу готування.
  1. Покладіть приправлені продукти в пакети із застібками або пластикові пакети.
  2. Якщо ви використовуєте пластикові пакети, використовуйте пристрій для вакуумування, щоб запечатати продукти.
Готування методом Sous-vide

Готуйте методом Sous-vide для збереження вітамінів та смаку.

  1. Підготуйте порції продукту.
  2. Поставте каструлю з холодною водою на передню ліву або задню ліву зону нагрівання.
    Використовуйте максимум 4 літри води.
  3. Торкніться > Sous-vide.
    Також можна торкнутися > Функції варильної поверхні > Sous-vide
  4. Оберіть належну температуру.
  5. Опційно: Задайте час.
    Час сеансу готування залежить від товщини та типу продукту.
  6. Торкніться OK, щоб продовжити.
  7. Помістіть Термощуп на край каструлі.
  8. Торкніться OK, щоб закрити спливаюче вікно.
  9. Торкніться Start, щоб увімкнути попереднє прогрівання.
    Після досягнення посудом заданої температури лунає звуковий сигнал.
  10. Помістіть вакуумні пакети з порціями продукту вертикально в каструлю.
    Для цього можна використати підставку Sous-vide.
  11. Торкніться Start, щоб увімкнути функцію.
    Якщо встановлено Таймер, він розпочне відлік одночасно з функцією. Коли встановлений час сплине, пролунає звуковий сигнал та з'явиться спливаюче вікно. Щоб закрити вікно, торкніться OK.
Щоб зупинити або переналаштувати функцію, торкніться або символу активної зони, а потім Stop. Для підтвердження торкніться Так у спливаючому вікні.
Використання функції підтримання температури

Контролюйте та підтримуйте температуру з функцією Підтримання температури.

Важливо: Температура підтримується з точністю +/- 1 °C )

Цю функцію можна активувати лише для передньої лівої або задньої лівої зони нагрівання.

Ви можете готувати широкий асортимент страв, таких як пряні бульйони або соуси (напр., різні види каррі або буйабес).

  1. Торкніться і виберіть Функції варильної поверхні > Sous-vide.
    Також можна торкнутися і вибрати Sous-vide.
  2. Оберіть належну температуру.
  3. Варіант: Задайте час.
  4. Торкніться OK, щоб продовжити.
  5. Помістіть Термощуп скраю каструлі або вставте у продукт.
  6. Торкніться Start, щоб увімкнути попереднє прогрівання.
    Після досягнення посудом заданої температури лунає звуковий сигнал.
  7. Торкніться OK, щоб закрити спливаюче вікно.
  8. Торкніться Start, щоб продовжити готування за встановленої температури.
    Якщо встановлено Таймер, він розпочне відлік одночасно з функцією. Коли встановлений час сплине, пролунає звуковий сигнал та з'явиться спливаюче вікно. Щоб закрити вікно, торкніться OK.
Щоб зупинити або переналаштувати функцію, торкніться або символу активної зони, а потім Stop. Для підтвердження торкніться Так у спливаючому вікні.
Використання Термощупа в якості Термометра

Слідкуйте за температурою продукту або рідини під час готування.

Важливо: Для використання цієї функції має бути активована принаймні одна зона нагрівання.

Цю функцію можна увімкнути для всіх зон нагрівання, але лише для однієї зони нагрівання за один раз.

На цю функцію можна покластися, наприклад під час підігрівання молока або для перевірки температури дитячого харчування.

  1. Вставте Термощуп всередину продукту чи рідини до позначки мінімального рівня.
  2. Торкніться на дисплеї, щоб відкрити меню Термощуп і обрати Термометр.
    Також можна торкнутися > Функції варильної поверхні > Термометр.
  3. Торкніться Start.
    Термощуп починає вимірювати температуру. Якщо жодну із зон нагрівання не увімкнено, з'являється інформаційне спливаюче вікно.
Щоб зупинити цю функцію, торкніться цифр, що позначають температуру або та оберіть Stop.
Функція Розтоплювання

Розтоплюйте різні продукти, наприклад, шоколад або масла, за постійно низького рівня нагрівання.

Важливо: Цю функцію можна використовувати лише для однієї зони нагрівання за один раз.
  1. Торкніться на дисплеї, щоб відкрити Меню.
  2. Оберіть Функції варильної поверхні > Розтоплювання.
  3. Торкніться Start.
    Виберіть бажану зону нагрівання. З'явиться спливаюче вікно з питанням, чи бажаєте ви скасувати попереднє налаштування нагрівання, якщо таке є.

Щоб вимкнути функцію, торкніться символу вибору зони, а потім торкніться Stop.

Рекомендації щодо приготування

Рекомендований метод готування, час та температура.

Продукт, товщина/кількість продукту, рівень готування Метод готування Температура всередині продукту/температура приготування (°C) Тривалість готування (хв.)
Стейк з яловичини, товщиною 2 см, з кров'ю Sous-vide 50 - 54 45 - 90
Стейк з яловичини, товщиною 4 см, з кров'ю Sous-vide 50 - 54 100 - 150
Стейк з яловичини, товщиною 6 см, з кров'ю Sous-vide 50 - 54 180 - 250
Стейк з яловичини, товщиною 2 см, помірно просмажений Sous-vide 55 - 60 45 - 90
Стейк з яловичини, товщиною 4 см, помірно просмажений Sous-vide 55 - 60 100 - 150
Стейк з яловичини, товщиною 6 см, помірно просмажений Sous-vide 55 - 60 180 - 250
Стейк з яловичини, товщиною 2 см, добре просмажений Sous-vide 61 - 68 45 - 90
Стейк з яловичини, товщиною 4 см, добре просмажений Sous-vide 61 - 68 100 - 150
Стейк з яловичини, товщиною 6 см, добре просмажений Sous-vide 61 - 68 180 - 250
Куряча грудка, 200 - 300 г, добре просмажена Sous-vide 64 - 72 45 - 60
Куряча грудка, 200 - 300 г, добре просмажена Тушкування 68 - 74 35 - 45
Куряча ніжка, 200 - 300 г, добре просмажена Тушкування 78 - 85 30 - 60
Стейк зі свинини, товщиною 2 см, добре просмажений Sous-vide 60 - 66 35 - 60
Вирізка свинина, 4 - 5 см, добре просмажена Sous-vide 62 - 66 60 - 120
Філе баранини, товщиною 2 см, помірно просмажене Sous-vide 56 - 60 35 - 60
Філе баранини, товщиною 2 см, добре просмажене Sous-vide 64 - 68 40 - 65
Ягняче філе (без кісток), 200 - 300 г, помірно просмажене Sous-vide 56 - 60 60 - 120
Ягняче філе (без кісток), 200 - 300 г, добре просмажене Sous-vide 64 - 68 65 - 120
Лосось, товщиною 2 см, із золотавою шкіркою Sous-vide 46 - 52 20 - 45
Лосось, товщиною 3 см, із золотавою шкіркою Sous-vide 46 - 52 35 - 50
Лосось, товщиною 2 см, із золотавою шкіркою Тушкування 55 - 68 20 - 35
Лосось, товщиною 3 см, із золотавою шкіркою Тушкування 55 -68 25 - 45
Тунець, товщиною 2 см, із золотавою шкіркою Sous-vide 45 - 50 35 - 50
Креветки, товщиною 1-2 см, із золотавою шкіркою Sous-vide 50 - 56 45 - 45
Яйця, середнього розміру, рідке яйце Sous-vide 63 - 64 45 -70
Яйця, середнього розміру, некруте яйце Sous-vide 65 - 67 45 -70
Яйця, середнього розміру, з м'яким жовтком Sous-vide 68 -70 45 -70
Яйця, середнього розміру, зварені некруто Варка варка 4
Яйця, середнього розміру, зварені в мішечок Варка варка 7
Яйця, середнього розміру, зварені круто Варка варка 10
Рис, -, варений Набухання - 10 - 30
Картопля, -, варена Варка варка 15 - 30
Овочі (свіжі), -, варені Sous-vide 85 30 - 40
Спаржа, -, варена Sous-vide 85 30 - 40
Hob²Hood

Hob²Hood автоматично подбає про вентилятор, аби ви могли повністю зосередитися на процесі приготування.

Hob²Hood — це сучасна автоматична функція, яка з’єднує варильну поверхню зі спеціальною витяжкою за допомогою передавачів інфрачервоного сигналу. Швидкість вентилятора регулюється автоматично залежно від обраного режиму та температури найгарячішого посуду на варильній поверхні.

Для більшості витяжок система дистанційного керування спочатку деактивована. Щоб використовувати цю функцію, потрібно її спочатку активувати.

Для автоматичного керування функцією налаштуйте автоматичний режим H1 - H6. Для варильної поверхні спочатку налаштовано режим H5.

Витяжка активується, коли варильна поверхня працює. Варильна поверхня автоматично розпізнає температуру посуду та регулює швидкість вентилятора.

Можна встановити лише підсвітку, обравши режим H1.

Примітка: При зміні швидкості вентилятора витяжки встановлений за промовчанням зв'язок з варильною поверхнею деактивується. Щоб поновити цю функцію, ВИМК. та знову УВІМК. обидва прилади.
Примітка: Для отримання детальної інформації про користування витяжкою зверніться до інструкції з експлуатації витяжки.
Зміна режимів Hob²Hood вручну

Змінюючи швидкість вентилятора вручну, можна примусити вентилятор працювати тихіше.

Якщо вас не влаштовує рівень шуму/швидкість вентилятора, можна змінити режим вручну.
  1. Торкніться .
  2. Оберіть Налаштування.
  3. Оберіть Hob²Hood з переліку.
  4. Оберіть бажаний режим.
    Після завершення готування та вимкнення варильної поверхні вентилятор витяжки може продовжувати працювати протягом певного часу. Після завершення цього часу система вимикає вентилятор автоматично та запобігає випадковому увімкненню протягом наступних 30 секунд.
    Освітлення на витяжці вимикається через 2 хвилини після вимкнення варильної поверхні.
    Примітка: При зміні швидкості вентилятора витяжки встановлений за промовчуванням зв'язок з варильною поверхнею деактивується. Щоб поновити цю функцію, вимкніть та знову увімкніть обидва прилади.
Перелік режимів для Hob²Hood
Режим Автоматична підсвітка Варка Смаження
H0 Викл. Викл. Викл.
H1 Вкл Викл. Викл.
H2 Вкл Швидкість вентилятора 1 Швидкість вентилятора 1
H3 Вкл Викл. Швидкість вентилятора 1
H4 Вкл Швидкість вентилятора 1 Швидкість вентилятора 1
H5 Вкл Швидкість вентилятора 1 Швидкість вентилятора 2
H6 Вкл Швидкість вентилятора 2 Швидкість вентилятора 3

Варильна поверхня розпізнає процес кипіння та налаштовує швидкість вентилятора відповідно до автоматичного режиму.

Варильна поверхня розпізнає процес смаження та налаштовує швидкість вентилятора відповідно до автоматичного режиму.

Режим Н2 активує вентилятор і підсвітку без урахування температури.

Примітка: При зміні швидкості вентилятора витяжки встановлений за промовчанням зв'язок з варильною поверхнею деактивується. Щоб поновити цю функцію, вимкніть та знову увімкніть обидва прилади.
Примітка: Для отримання детальної інформації про користування витяжкою зверніться до інструкції з експлуатації витяжки.
Поради і рекомендації для Hob²Hood

Максимально використовуйте можливості функції Hob²Hood.

При використанні варильної поверхні разом з увімкненою функцією Hob²Hood:

  • Захищайте панель витяжки від прямих сонячних променів.
  • Не освітлюйте панель витяжки галогеновою лампою.
  • Не накривайте панель управління варильної поверхні.
  • Не переривайте сигнал між варильною поверхнею та витяжкою (наприклад, рукою, ручкою посуду або високою каструлею).
Примітка: Тримайте вікно для інфрачервоного сигналу Hob²Hood чистим.
Примітка: Інші прилади з дистанційним керуванням можуть блокувати сигнал. Не використовуйте такі прилади поблизу варильної поверхні під час роботи Hob²Hood.

Витяжки плит з функцією Hob²Hood

Щоб ознайомитися з повним асортиментом витяжок для плит з цією функцією, відвідайте наш веб-сайт для користувачів. Витяжки для плит Electrolux, що підтримують цю функцію, повинні мати позначку .

Додаткові функції
Зручні функції, які допоможуть вам на кухні.
Встановлення таймеру зворотного відліку часу

Зворотний відлік хвилин окремо для кожної зони нагрівання.

Спочатку встановіть рівень нагрівання для відповідної зони нагрівання, а потім налаштуйте функцію.
  1. Торкніться символу зони нагрівання.
  2. Торкніться .
    На дисплеї з’являється вікно меню таймера.
  3. Оберіть , щоб активувати функцію.
    Символи змінюються на .
  4. Проведіть пальцем вліво або вправо, щоб обрати потрібний час,
    наприклад, години та/або хвилини.
  5. Торкніться OK, щоб підтвердити свій вибір.

    Щоб скасувати вибір, торкніться .

    Коли час збіжить, пролунає звуковий сигнал і почне блимати . Торкніться , щоб зупинити сигнал.

Щоб деактивувати функцію, встановіть ступінь нагрівання на 0.

Або торкніться зліва від значення таймера, торкніться поряд з ним та підтвердіть вибір, коли з'явиться спливаюче вікно.

Увімкнення таймера

Зворотний відлік хвилин для варильної поверхні в цілому.

Важливо: Функція не впливає на роботу зон нагрівання.
  1. Оберіть будь-яку зону нагрівання.
    Відповідний слайдер з'являється на дисплеї.
  2. Торкніться .
    На дисплеї з’являється вікно меню таймера.
  3. Проведіть пальцем вліво або вправо, щоб обрати потрібний час,
    наприклад, години та хвилини.
  4. Торкніться OK, щоб підтвердити свій вибір.

    Щоб скасувати вибір, торкніться .

    Коли встановлений час збіжить, пролунає звуковий сигнал і почне блимати . Торкніться , щоб зупинити сигнал.

  5. Вимкнення функції:
    1. Торкніться зліва від значення таймера.
    2. Торкніться поряд з ним та підтвердіть вибір, коли з'явиться спливаюче вікно.
Секундомір

Відстежуйте час роботи зони нагрівання.

Функція автоматично починає відлік відразу після увімкнення зони нагрівання.

Функція не припиняє роботу, якщо ви підняли каструлю із зони нагрівання.

Увімкнення Секундоміра

Увімкнення або вимкнення Секундоміра за бажанням.

  1. Торкніться для доступу в Меню.
  2. Прокрутіть меню, щоб вибрати Налаштування > Секундомір
  3. Торкніться перемикача, щоб увімкнути/вимкнути функцію.
Скидання Секундоміра

Скидання функції Секундомір для приведення у відповідність відліку часу з процесом готування.

  1. Торкніться .
  2. Оберіть Скинути у спливаючому вікні.
Функція починає відлік з 0.
Призупинення Секундоміра

Призупинення функції Секундомір для приведення у відповідність відліку часу з процесом готування.

  1. Торкніться .
  2. Оберіть Пауза у спливаючому вікні.
Оберіть Start, щоб продовжити відлік.
Блокування панелі керування

Заблокуйте панель керування, щоб запобігти випадковій зміні встановленого ступеня нагрівання.

Встановіть спочатку ступінь нагріву.
Торкніться , щоб увімкнути функцію.

Щоб вимкнути функцію, торкніться та утримуйте протягом 3 секунд.

Примітка: При вимкненні варильної поверхні, ця функція також вимикається.
Увімкнення функції Захист від доступу дітей

Увімкніть функцію Захист від доступу дітей для запобігання випадковому увімкненню варильної поверхні.

  1. Торкніться на дисплеї, щоб відкрити Меню.
  2. Оберіть Налаштування > Захист від доступу дітей з переліку.
  3. Увімкніть перемикач.
  4. Торкніться літер A-O-X в алфавітному порядку, щоб увімкнути функцію.

Щоб вимкнути функцію, вимкніть перемикач.

Для виходу з Меню торкніться або правої сторони дисплея за межами спливаючого вікна.

Пауза та відновлення готування

Пауза та відновлення готування без зміни обраних налаштувань.

Важливо: Не можна активувати цю функцію, коли працює Допомога при готуванні або Sous-vide.
Важливо: Функція зупиняє PowerBoost.
  1. Торкніться , щоб увімкнути функцію.
    На дисплеї відображається . Усі зони нагрівання, які працюють, встановлюються на режим найнижчої температури.
  2. Торкніться знову, щоб відновити готування.
    Налаштування готування відновлені.
Автоматичне вимикання підвищує безпеку

У певних ситуаціях ваша варильна поверхня автоматично вимикається або вимикає зони нагрівання.

Варильна поверхня автоматично вимикається, якщо:

Усі зони нагрівання вимкнені.
Якщо всі зони нагрівання вимкнені, варильна поверхня вимикається для заощадження енергії.
Щось знаходиться на панелі керування понад 10 секунд.
Якщо ви вилили або поклали щось на панель керування (каструлю, ганчірку тощо), лунає звуковий сигнал і варильна поверхня вимикається. Приберіть сторонній предмет або очистіть панель керування.
Варильна поверхня занадто нагрілася.
Варильна поверхня вимикається, коли вона занадто нагрілася (наприклад, це може статися після википання усієї води в каструлі). Дочекайтеся, доки зона нагрівання охолоне, перш ніж знову використовувати варильну поверхню.
Використовується негодящий посуд або на даній зоні нагрівання немає посуду.
Мигтить білий символ зони нагрівання, і індукційна зона нагрівання автоматично вимикається через 1 хвилину.
Ви не вимикаєте зону нагрівання й не змінюєте ступінь нагрівання.
Через певний час з’являється повідомлення, і варильна поверхня вимикається. Час залежить від встановленого рівня нагрівання.
Співвідношення між ступенем нагрівання й часом автоматичного вимикання

Чим тепліша зона нагрівання, тим коротший час автоматичного вимкнення.

Рівень нагрівання Варильна поверхня вимикається через
1 - 2 6 годин
3 - 5 5 годин
6 4 години
7 - 9 1,5 години
Індикатор залишкового тепла

Індикатор допомагає уникнути торкання гарячих поверхонь.

Попередження: Небезпека опіку залишковим теплом!

Індукційна варильна поверхня генерує тепло для процесу готування їжі безпосередньо в дні посуду. Посуд, в свою чергу, нагріває склокераміку варильної поверхні.

Індикатор залишкового тепла OptiHeat Control показує рівень залишкового тепла як III, II або I, де III — найвищий рівень.

Öko Timer (Таймер Еко)

З метою заощадження енергії зона нагрівання вимикається раніше, ніж сплине час таймеру зворотного відліку.

Різниця у часі роботи та часі зворотного відліку залежить від встановленого значення ступеня нагріву та тривалості часу готування.

Налаштування

Налаштуйте варильну поверхню SensePro® відповідно до ваших потреб.

Можна змінювати налаштування Мова, Яскравість дисплею та Сигнали кнопок управл. варильної поверхні.

Вибір Мови

Потрібно змінити Мова після початкового налаштування? Встановити бажану мову дуже легко.

  1. Торкніться на дисплеї, щоб відкрити Меню.
  2. Оберіть Налаштування > Мова.
  3. Оберіть бажану мову.
  4. Торкніться Так для підтвердження.
  5. Торкніться , щоб закрити Меню.
Встановлення звукового сигналу кнопок

Оберіть варіант звукового супроводження торкання кнопок панелі керування.

  1. Торкніться на дисплеї.
  2. Оберіть Налаштування > Встановлення > звукового сигналу кнопок.
  3. Виберіть бажану опцію
    • без звуку,
    • клацання (за промовчанням),
    • звуковий сигнал.
  4. Торкніться OK.
  5. Торкніться , щоб закрити Меню.
Встановлення Рівня гучності

Оберіть гучність звукового сигналу або звукове супроводження торкання панелі керування.

  1. Торкніться на дисплеї.
  2. Оберіть Налаштування > Встановлення > Рівня гучності.
  3. Виберіть бажану опцію.
  4. Торкніться OK.
  5. Торкніться , щоб закрити Меню.
Встановлення Яскравості дисплея

Зміна Яскравість дисплею дисплея може покращити видимість.

Можна вибрати один із 4 рівнів яскравості, де 4 — найвищий.
  1. Торкніться , щоб відкрити Меню.
  2. Оберіть Налаштування > Установка > Яскравість дисплею.
  3. Виберіть бажаний рівень.
  4. Торкніться OK.
  5. Торкніться , щоб закрити Меню.

Очищення і догляд

Дізнайтеся, коли і як чистити прилад. Чистий і доглянутий прилад підвищує безпеку і покращує результати готування.
Очищення і догляд за варильною поверхнею

Дізнайтеся, як чистити варильну поверхню.

Дбайте про свою варильну поверхню, дно посуду, в якому ви готуєте, завжди має бути чистим.

Коли чистити варильну поверхню

Очищуйте варильну поверхню після кожного використання.

Примітка: Подряпини або темні плями на поверхні не впливають на роботу варильної поверхні.

Негайно видаляйте такі типи забруднень:

  • розплавлений пластик,
  • пластикова фольга,
  • цукор,
  • продукти, що містять цукор.

Якщо ці забруднення відразу не прибрати, можна пошкодити варильну поверхню.

Користуйтеся спеціальним шкребком для очищення скляної поверхні. Тримайте шкребок під гострим кутом до скляної поверхні.

Видаляйте залишки після того, як прилад достатньо охолоне:

  • кільця вапняних відкладень,
  • кільця від води,
  • плями жиру,
  • блискуче металеве знебарвлення.

Очищуйте варильну поверхню вологою ганчіркою з неабразивним мийними засобом, який підходить для скляної поверхні варильної панелі. Плавно переміщуйте ганчірку зліва направо, щоб очистити горизонтальні канавки на поверхні.

Щоб усунути блискуче металеве знебарвлення, використовуйте суміш води та оцту та очистіть поверхню варильної панелі.

Після чищення витріть поверхню м’якою тканиною.

Заощаджуйте електроенергію

Заощаджуйте електроенергію без зусиль під час щоденного готування.

Поради щодо того, як легко заощаджувати енергію під час приготування їжі.

  • При нагріванні води використовуйте лише потрібну кількість.
  • По можливості завжди накривайте посуд кришкою.
  • Перед увімкненням зони нагрівання розмістіть на ній посуд.
  • Розміщуйте посуд в центрі зони нагрівання.
  • На менших зонах нагрівання використовуйте менший посуд.
  • Використовуйте залишкове тепло для підтримання страви теплою або розтоплювання продуктів.

Відеоінструкції про початок роботи

Наші відеоінструкції допоможуть навчитися використовувати прилад з максимальною ефективністю.

  • How to use the food sensor

    How to use the food sensor

    Detailed instructions on how to use SensePro Hob's food sensor.

    До наступної

  • How to use Assisted Cooking function

    How to use Assisted Cooking function

    Step by step animation showing how to use the Assisted Cooking function on your SensePro hob. Take a look, and try it home.

    До наступної

  • How to use the sous-vide function

    How to use the sous-vide function

    Step by step animation showing how to use the sous-vide function on your SensePro hob. Take a look, and try it home.

    До наступної

  • How to use the UI of your SensePro

    How to use the UI of your SensePro

    How to maximize the use of your new SensePro. The animation gives you tips on how to use your new SensePro. Less routine steps, set timer for each zone, power boost, use assisted cooking.

    До наступної

  • How to use sous-vide for restaurant style results at home

    How to use sous-vide for restaurant style results at home

    The benefits of sous-vide cooking, the possibility of cooking restaurant style dishes using SensePro hob.

    До наступної

Функції

Термощуп

З Термощупом ви отримуєте точні результати приготування. 

Наш бездротовий Термощуп допомагає досягти професійного результату приготування вдома. Термощуп вимірює температуру з точністю до градуса та надсилає варильній поверхні точні результати. Підтримання точних температур дозволяє готувати методом Sous Vide на варильній поверхні.

Кольоровий сенсорний дисплей

Простий у користуванні сенсорний дисплей, який надає впевненості у керуванні варильною поверхнею.
Інтуїтивне керування за допомогою кольорового сенсорного дисплея. Оберіть страву для готування, і на екрані з'являтиметься зворотній зв'язок у режимі реального часу для кожної зони нагрівання, щоб без зусиль контролювати процес приготування. Варильна поверхня надає покрокові інструкції для відмінних результатів щоразу.

Індивідуальні таймери зон нагрівання

Індивідуальні таймери зон нагрівання забезпечують точні результати для кожної страви.
Готувати декілька страв одночасно може видатися складним завданням, але тільки не щодо встановлення таймерів для них. З цією варильною поверхнею все просто: встановіть окремий таймер для кожної зони нагрівання, а коли час спливе, ця зона нагрівання автоматично вимкнеться. Розумна допомога саме тоді, коли вона вам потрібна.

Більше місця для готування.

Більше місця для готування.
Функція Bridge дозволяє поєднувати дві окремі зони готування для створення єдиної великої конфорки. Завдяки автоматичному приведенню у відповідність налаштувань температури і часу, вона ідеально підходить для багатьох планча-грилів та горщиків для смаження.

Функція Hob²Hood

Дозвольте вашій варильній поверхні подбати про витяжку
Технологія Hob²Hood® дозволяє варильній поверхні автоматично керувати налаштуваннями витяжки. Під час готування потужність вентилятора налаштовується відповідно до змін температури, які ви здійснюєте. Тому
повністю зосередитися на приготуванні смачних страв.

Залиште відгук

Ваш прилад

Існує декілька моделей цього товару. Для того, щоб ваш відгук був доречним іншим споживачам, ми повинні знати, яким товаром ви володієте. Код моделі та номер товару (PNC) знаходяться на вашій табличці.

Де я можу це знайти?

Дякуємо за ваш відгук

Перевірте вашу поштову скриньку на наявність листа з підтвердженням.

{{ props.errorNickname }}

Воно буде відображатися поряд з вашим відгуком. Будь ласка не використовуйте повне ім'я та прізвище. Відгуки з прізвищем не будуть опубліковані.

Нам потрібна ваша електронна адреса, щоб підтвердити ваш відгук

{{ props.errorEmoji }}

Найбільш корисні відгуки сфокусовані на якості, дизайні та враженнях від використання товару. Щоб надати відгук щодо сервісу, доставки чи установки виробу, будь ласка зверніться до Контакт Центру. Всі відгуки проходять попередню модерацію. БІльше інформаціі ви можете знайти у Правила відгуків.

Необхідно прийняти положення і умови

Приєднуйтеся до MyElectrolux і отримуйте наші найкращі пропозиції