Овочевий суп-пюре з домашніми чіпсами

Овочевий суп-крем із домашніми злаковими чіпсами

Насолоджуйтеся густим супом з овочів в парі з домашніми чіпсами. Це ідеальна перша страва. Наш суп приготований на основі пастернаку, але ви можете замінити його на інші сезонні овочі - корінь селери або петрушки, буряк, спаржу, гарбуз.

Інгредієнти:

Для супа:

  • овочевий бульйон 1 л;
  • пастернак 1,5 кг;
  • масло ДХІ (топлене вершкове масло) 100 гр;
  • соєве молоко 300 мл.

Для чипсів: 

  • борошно 50 гр;
  • вода 100 мл;
  • оцет 30 мл;
  • коричневий цукор, сіль - по щіпці;
  • насіння гарбузове, лляне, соняшникове.
Приготування супу

Крок 1

Робимо домашні чіпси в духовці. Увімкніть духову шафу Electrolux на режим «гаряче повітря» і розігрійте до 180 градусів. Змішайте в кухонній машині Electrolux Assistant всі інгредієнти для чіпсів. Має вийти досить рідке тісто, як для млинців. Налийте частину тіста на деко, застелене пекарним папером, і розподіліть дуже тонким шаром. Посипте насінням. Відправте в духовку на 10 хвилин.

Крок 2

Помийте пастернак, очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Половину масла покладіть на сковороду і розтопіть на індукційній варильній поверхні Electrolux на рівні потужності 12-13. Обсмажте пастернак кілька хвилин до легкої золотистої.

Пастернак в сотейнику

Крок 3

Перекладіть пастернак в сотейник, залийте бульйоном і варіть 10 хвилин до готовності.

Блендер Electrolux MasterPiece

Крок 4

Перекладіть пастернак в блендер Electrolux MasterPiece, додайте бульйон, соєве молоко і пробийте до однорідності. При необхідності додайте бульйон до потрібної консистенції.

Суп з овочів з чіпсами

Крок 5

Додайте масло ДХІ і ретельно перемішайте. Для подачі налийте суп в піалу і подавайте з чіпсами.

  • Домашня гранола і грецький йогурт
  • Орзотто з органічного ячменю

     

     

  • Лосось з пюре з цвітної капусти і кейлом
  • Брауні