Овочевий суп-пюре з домашніми чіпсами
Овочевий суп-крем із домашніми злаковими чіпсами
Насолоджуйтеся густим супом з овочів в парі з домашніми чіпсами. Це ідеальна перша страва. Наш суп приготований на основі пастернаку, але ви можете замінити його на інші сезонні овочі - корінь селери або петрушки, буряк, спаржу, гарбуз.
Інгредієнти:
Для супа:
- овочевий бульйон 1 л;
- пастернак 1,5 кг;
- масло ДХІ (топлене вершкове масло) 100 гр;
- соєве молоко 300 мл.
Для чипсів:
- борошно 50 гр;
- вода 100 мл;
- оцет 30 мл;
- коричневий цукор, сіль - по щіпці;
- насіння гарбузове, лляне, соняшникове.
Крок 1
Робимо домашні чіпси в духовці. Увімкніть духову шафу Electrolux на режим «гаряче повітря» і розігрійте до 180 градусів. Змішайте в кухонній машині Electrolux Assistant всі інгредієнти для чіпсів. Має вийти досить рідке тісто, як для млинців. Налийте частину тіста на деко, застелене пекарним папером, і розподіліть дуже тонким шаром. Посипте насінням. Відправте в духовку на 10 хвилин.
Крок 2
Помийте пастернак, очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Половину масла покладіть на сковороду і розтопіть на індукційній варильній поверхні Electrolux на рівні потужності 12-13. Обсмажте пастернак кілька хвилин до легкої золотистої.
Крок 3
Перекладіть пастернак в сотейник, залийте бульйоном і варіть 10 хвилин до готовності.
Крок 4
Перекладіть пастернак в блендер Electrolux MasterPiece, додайте бульйон, соєве молоко і пробийте до однорідності. При необхідності додайте бульйон до потрібної консистенції.
Крок 5
Додайте масло ДХІ і ретельно перемішайте. Для подачі налийте суп в піалу і подавайте з чіпсами.