Паста з соусом песто з капусти калі

Інгредієнти (4 порцій)

  • Спагеті - 500 г
  • Капуста калі - 300 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Мигдаль - 70 г
  • Апельсин — 1 шт
  • Оливкова олія
  • Пармезан - 30 г

Спосіб приготування

Соус

  1. Прогріти часточку часнику в оливковій олії на сковороді на слабкому вогні. Після залишити для охолодження. Часник видалити.
  2. Вимити капустяне листя. Розкласти на деку і відправити в духовку на режим Вологий пар і температуру 90 градусів на 15 хвилин.
  3. Блендером подрібнити в крупну крихту мигдаль і часник. Додати калі і цедру 1/2 апельсина. Підсолити, поперчити і влити часникову оливкову олію.
  4. Подрібнити до стану густого крему, додаючи ще, за потребою, оливкову олію.

Паста

  1. Поставити воду для варіння пасти. Коли закипить - посолити, а коли знову закипить - кинути варитися пасту.
  2. Перемішати в салатниці отриманий песто з капусти калі з додатковим оливковою олією (пару столових ложок) і перекласти туди відкинуту на друшляк пасту.
  3. Перемішати і відразу подавати до столу, розділивши на порції і присипавши, за бажанням, тертим пармезаном і меленим мигдалем.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Вівсяна каша з фруктами
  • Листя м'яти в Шоколаді
  • Рагу Рататуй