Вітелло тоннато з руколою
Інгредієнти:
- Вирізка яловичини або тонкий край 1 кг
- Свіжий чебрець 2 гілочки
- Свіжий розмарин 2 гілочки
- Часник 2 зубчики
- Консервований тунець в олії 140 г
- Майонез 200 г
- Каперси 2 ст. л.
- Біле сухе вино 30 мл
- Оливкова олія 100 мл
- Зелень на свій смак для прикраси
Приготування:
- М'ясо замаринувати в суміші дрібно подрібненого часнику, чебрецю, розмарину, оливкової олії, солі й перцю.
- Потім обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків до скоринки.
- Після цього поставити в розігріту до 150°С духову шафу, на режим конвекція. Вставити термощуп в центр найтовстішої частини м'яса і встановити температуру 58°С. Духова шафа сповістить про готовність.
- Після приготування м'ясо трохи охолодити й нарізати тонкими шматочками.
- Для соусу у чаші блендера змішати тунець, вино, майонез, каперси, мелений чорний перець і пробити до однорідної маси.
- Перед подачею полити нарізане м'ясо соусом, потім прикрасити зеленню та каперсами.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.