Taco Cups з фаршем з яловичини та сиром чеддер

Інгредієнти:

  • Фарш яловичини 1 кг
  • Цибулина 1 шт.
  • Червоний болгарський перець 1 шт.
  • Порізані томати у власному соку 300 г
  • Часник 2 зубчики
  • Мелена паприка 1 ч. л.
  • Оливкова олія 30 г
  • Зелена цибуля 2 пера
  • Сметана 100 г
  • Розтоплене вершкове масло 30 г
  • Маринований халапеньйо 50 г
  • Сир чеддер 100 г
  • Тортілья - 4 коржі середнього розміру
  • Сіль, перец

Приготування:

  1. Дрібно нарізану цибулю обсмажити на варочній панелі в розігрітій сковороді з маслом до золотистого кольору, потім додати фарш і продовжувати обсмажувати, помішуючи грудки виделкою. Додати трохи води або бульйону і тушкувати на середньому вогні протягом 30 хвилин.
  2. Додати помідори, нарізаний дрібними кубиками часник, перець, сіль і паприку. Продовжувати тушкувати ще протягом 10 хвилин.
  3. Сир натерти на тертці, зелену цибулю порізати тонкими кільцями.
  4. Коржі розрізати на 4 рівні частини і злегка змастити кожний розтопленим маслом з обох сторін. Укласти коржики в металеві форми для кексів і злегка втопити їх. У центр кожного коржа викласти по 2 столові ложки м'ясного соусу, посипати сиром і запікати в розігрітій духовці при температурі 200 ° С, в режимі конвекція, протягом 10-15 хвилин.
  5. При подачі покласти в центр по 1 чайній ложці сметани, покласти колечко халапеньйо і посипати зеленою цибулею.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Парові булочки бао з томленою яловичиною і коул слоу
  • Снореброд з гуакамоле і смаженими креветками
  • Сільський пиріг з цибулею і помідорами