Спанакопіта
Інгредієнти:
- Тісто філо 1 пачка
- Вершкове масло 200 г
- Шпинат 1 кг
- Кріп 1 пучок
- Зелена цибуля 1 пучок
- Фета 500 г
- Яйця 2 шт.
- Мускатний горіх ¼ ч. Л.
- Часник 2 зубчики
- Оливкова олія 20 мл
- Кунжут 30 г
Приготування:
- Дуже дрібно нарізати кріп і зелену цибулю, змішати зі шпинатом і фетою. Збити яйця з сіллю і мускатним горіхом. Додати до зеленої начинки і ретельно перемішати.
- Тісто філо дістати з упаковки, розкрити його і накрити вологим рушником, щоб воно не сохло. Взяти один пласт тіста і промазати розтопленим вершковим маслом, накрити другим шаром тіста і теж промазати.
- Розрізати тісто на 4 смужки. На початку кожної смужки викласти по 1 столовій ложці начинки і загорнути у вигляді трикутника. Верх заготовки змастити маслом і посипати кунжутом, викласти на деко з пергаментом і запікати в духовці при 200 ° С 15 хвилин, в режимі конвекція.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.