Чіпси з картопляної шкірки

Картопляну шкірку часто просто викидають. Замість цього запечіть її в духовці, змочив оливковою олією і посолити. Запропонуйте цю смачну передобідню закуску вашим гостям.

Інгредієнти (4 порції закуски)

Шкірка 5-6 картоплин

1 літр натурального рослинного масла (може бути рапсове або арахісове)

1 ст ложка морської солі

 

½ ст ложки кпупно мелений перець чилі

Інструкції

 

1.Висушіть очистки картоплі паперовим рушником - чим краще ви їх витрите, тим більше хрусткими вийдуть чіпси.

2.Нагрійте масло у великому сотейнику з товстим дном до температури 165 ° C (використовуйте термощуп).

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Вівсяна каша з фруктами
  • Особливий Смузі
  • Миска смузі