Гуакамоле

Чи плануєте вечірку? Щоб заощадити час на приготуванні, тримайте готовий гуакамоле в замороженому вигляді. Дістаньте з морозилки за пару годин до приходу гостей. Свіжі овочі, селера і моркву, крекери стануть відмінним доповненням для цього густого соусу.

Інгредієнти:

  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль — ½ чайної ложки
  • Помідор — 1 шт.
  • Цибуля — ½ шт.
  • Пів пучка свіжої кінзи
  • Авокадо — 5 шт.
  • Лимонний сік - 3 ст. ложки

Приготування

  1. Часник подрібнити, посолити. Помідор, кінзу і цибулю дрібно нарізати.
  2. Очистити і розрізати авокадо навпіл. Дістати кісточку, розім'яти м'якоть до однорідної маси.
  3. Важливо! Тут же додати сік лимона або лайма, щоб соус не почав темніти. Додати інші інгредієнти і перемішати.
  4. Відразу ж подавати або заморозити. Зверніть увагу, що для заморозки важливо герметично упакувати соус (можливо, перемістити в пластиковий пакет), щоб уникнути потемніння.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Пряникові палички
  • Чіпси з картопляної шкірки
  • Емпанадас з яловичиною