Гриссини з лаймом та фісташками
Інгредієнти:
• 10 г дріжджів
• 350 г теплої води
• 500 г борошна
• 1 чайна ложка морської солі
• 150 г крупно нарізаних солоних фісташок
• цедра половини лайма
• 1 чайна ложка лимонного перцю
Інструкція
1. Змішайте в невеликій каструлі цедру, фісташки і перець.
2. Розчиніть дріжджі в воді.
3. Висипати борошно і сіль у велику чашу кухонної машини Electrolux Assistent, воду з дріжджами і ретельно вимішайте тісто крюком протягом приблизно 10 хвилин на невеликій швидкості 1-2.
4. Дайте тісту трохи постояти, а потім вимішайте його ще раз протягом 10-15 хвилин.
5. Накрийте тісто і поставте в тепле місце на 30 хвилин.
6. Коли тісто підніметься, вимісіть його в кухонній машині, додавши в нього фісташки, цедру і перець, і дайте постояти ще 15 хвилин.
7. Розділіть тісто навпіл, покладіть собі закрийте невикористаний шматок.
8. Раскатайте тісто, наріжте смужками шириною 1 см і викладіть на деко, покритий пергаментом.
9. Дайте постояти в теплому місці хвилин 10, розігрійте духовку до 220 ° С і випікайте протягом 15-18 хвилин до світло-коричневого кольору.
10. Вийміть гриссини з духовки і дайте охолонути.
11. Решту тіста випікайте аналогічним чином.
12. Гриссини подаються до столу свіжоспеченими.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.