Брускетта з тунцем
Інгредієнти:
- тунець консервований шматочками в олії - 200 гр
- лимонний сік - 1 ст.л
- редис — 30 гр
- перепелине яйце - 4 шт
- чіабатта - 1 шт
- помідори черрі - 50 гр
- мікс салат (рукола, шпинат, мангольд) - 100 гр
- трюфельне масло - 5 гр
- оливкова олія Extra Virgin - 20 гр
- крем-чіз - 100 гр
- сіль, чорний перець
Спосіб приготування:
Нарізати чіабатту на скибочки товщиною 1,5-2 см і злегка змастити оливковою олією з обох сторін. Викласти на деко і підсмажити в духовій шафі на режимі «турбогриль» при температурі 200 градусів 5-7 хвилин.
Тим часом, нарізати редис тонкими кружечками і покласти в крижану воду.
Нарізати помідори черрі часточками, додати руколу, тунець, лимонний сік, оливкову олію, чорний перець і сіль, і перемішати.
Перепелині яйця акуратно розкрити і викласти в круглі силіконові форми діаметром 5-8 см і запекти в духовці на режимі «Конвекція» при температурі 200 ° С 3-5 хвилин, так щоб жовток залишився рідким, а білок запікся (або посмажити на антипригарній сковорідці) .
На подпеченну брускетту намазати крем-чіз, зверху викласти мікс з руколи і тунця з помідорами, потім акуратно викласти перепелине яйце прикрасити редискою. Можна додати краплю трюфельного масла.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.