Авокадо, редис та чилі

Почавлене авокадо

Цей простий і вишуканий рецепт допоможе вам приготувати швидкий і поживний сніданок, перекусити протягом дня або зробити приємну закуску. Спробуйте розтерти або тонко нарізати авокадо, перш ніж класти його на хліб, щоб домогтися різноманітної фактури готового блюда. Додайте редис і чилі, щоб надати йому гостроту.

Інгредієнти (для 4-6 порцій)

6 скибочок хліба з тіста на заквасці, нарізаного невеликими шматочками
2 авокадо
5 редисок, нарізаних тонкими скибочками
100 г. проростків салату
Оливкова олія
Пластівці чилі для посипання
Морська сіль
Свіжий сік лайма

Приготування

Викласти скибочки хліба на сервірувальний підніс. Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку, нарізати авокадо тонкими скибочками. Покласти авокадо на хліб і додати пластівці чилі, проростки салату, редис і трохи солі. Вичавити зверху сік лайма і подавати.