Пряний суп з індички
Якщо вам набридли звичайні супи і хочеться різноманітності, то відмінним варіантом стане пряний суп з індичкою! Цей смак не залишить вас байдужими! А легке дієтичне м'ясо птиці - відмінний варіант для обіду.
Рецепт з ХО
У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.
Кількість порцій: 6
Час підготовки: 40 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Харчова цінність (на 1 порцію):
- ХО - 0,8
- Калорії: 252
- Холестерин: 56 мг
- Жири: 7 г
- Білки: 25 г
- Вуглеводи: 10 г
- Натрій: 244 мг
- Клітковина 2 г
Інгредієнти
- 1 чайна ложка оливкової олії
- 70 г дрібно нарізаної цибулі (1 середня цибулина)
- 3 зубчики часнику (подрібненого)
- 1 середній гострий перець (видаляємо насіння і нарізаємо дрібно)
- 20 р рубленого свіжого імбиру
- 790 г томатів у власному соку
- 250 мл. курячого бульйону з низьким вмістом солі
- 700 м подрібненої відвареної грудки індички
- ⅓ склянки нарізаної петрушки
- 1 ложка соку лимону
- ½ ложки меленого чорного перцю
- ¼ чайної ложки солі
Спосіб приготування
Крок 1
У велику каструлю наливаємо олію і підігріваємо на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник; обсмажуємо, помішуючи протягом 2 хвилин. Додаємо перець і імбир; готуємо протягом 30 секунд. Додаємо індичку, помідори і воду, приправити лимонному, сіллю, перцем.
Крок 2
Зменшуємо вогонь. Варимо на повільному вогні протягом 20 хвилин.
Крок 3
Додаємо м'ясо індички і варимо на повільному вогні протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 4
Насипаємо петрушку, виливаємо сік лимона, приправляємо перцем і сіллю. Варимо на повільному вогні протягом 5 хвилин. При подачі посипаємо кожну порцію петрушкою.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.