Суп Фо-Бо

А ви вже куштували найвідоміший і популярний у всьому світі суп в'єтнамської кухні?
Сьогодні, в міжнародний День супу, давайте приготуємо Фо-Бо разом з Electrolux!
Ароматний, ситний яловичий суп з рисовою локшиною, приготований своїми руками, обов'язково стане однією з ваших улюблених страв.

Інгредієнти

  • Яловичина - 400 г
  • Яловичий бульйон - 1,5 л
  • Плоска рисова локшина - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - ½ головки
  • Рибний соус - 1,5 столові ложки
  • Аніс (бадьян) - 1 штука
  • Палички кориці - 1 штука
  • Мелений білий перець - щіпка
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Листя м'яти - 15 г
  • Бобові проростки - 90 г
  • Біла цибуля - 1 головка
  • Червоний перець чилі - 1 штука
  • Лимон - 1 штука

 

Спосіб приготування

  1. Покладіть м'ясо в пластиковий пакет і відправте в морозилку на 40 хвилин або використовуйте шафу інтенсивного охолодження та шокової заморозки BlastChiller.
  2. У велику каструлю покладіть головку ріпчастої цибулі, рибний соус, аніс, корицю, перець, вилийте бульйон і 500 мл води. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин. Вийміть цибулю, аніс і паличку кориці.
  3. Готуємо рисову локшину: покладіть її в киплячу воду, перемішайте, злийте і промийте холодною водою.
  4. Дістаньте заморожене м'ясо і дуже тонко поріжте поперек волокон.
  5. Розкладіть локшину і нарізану зелену цибулю по 4 невеликих мисках. Розкладіть м'ясо, м'яту, проростки, нарізаний півкільцями білу цибулю і подрібнений чилі. Ополоником розлийте дуже гарячий бульйон, подавайте з часточками лимона.

Смачного!

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.

  • Курячий суп з овочами та ячменем
  • Пряний суп з індички
  • Квасолевий суп з капустою