Морквяний суп

Пряний, ароматний суп - це швидко, смачно і корисно, не вірите?

Приготуйте суп-пюре з фірмовим рецептом Electrolux, і ваш список коронних страв поповниться: мінімум зусиль, максимум користі! А ваше уявлення про звичну, здавалося б, моркві зміниться назавжди.

Отже, сьогодні в меню морквяний суп з копченою паприкою, фісташкою і йогуртом.

Інгредієнти

  • 1 маленька цибулина, нарізати дрібними кубиками
  • 700 г моркви, очищеної та нарізаної
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. кмину
  • 1 ч. л. насіння коріандру
  • 1 ч. л. копченої паприки
  • Дрібна морська сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • 50 гр очищених фісташок
  • 1 літр води, курячого або овочевого бульйону
  • 100 мл цільного молочного йогурту

 

Спосіб приготування

  1. Використовуючи занурювальний блендер Electrolux і насадку для подрібнення, подрібніть фісташки. Відкладіть в сторону.
  2. Нагрійте олію в каструлі середнього розміру і обережно тушкуйте цибулю на середньому вогні на варильній поверхні Electrolux протягом 5 хвилин, або поки вона не стане м'якою і прозорою. Додайте кмин і коріандр і готуйте ще 2 хвилини.
  3. Додайте нарізану моркву і злегка приправте сіллю і перцем, варіть 2 хвилини. Додайте бульйон, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, варіть, поки морква не стане м'якою, близько 30 хвилин.
  4. Зніміть з вогню і злегка остудіть; перекладіть в блендер Electrolux додайте йогурт і пробийте до однорідного стану. Процідіть через сито, якщо це необхідно.
  5. Для подачі обережно нагрійте суп на середній потужності і приправте за смаком. Розділіть суп по сервірувальним тарілкам і прикрасьте залишками йогурту, щіпкою копченої паприки і меленими фісташками.

Смачного!

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.

  • Курячий суп з овочами та ячменем
  • Пряний суп з індички
  • Квасолевий суп з капустою