ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО БЕЗПЕКИ: Ми відкликаємо деякі акумуляторні пилососи Electrolux Pure F9 через можливу проблему з безпекою. Дізнатися більше
ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
Вершковий суп з брокколі та капусти
Приготуйте яскраву страву із зелених овочів, багату вітамінами і енергією.
Інгредієнти (на 3-4 порції)
~ 15 см цибулі-порею
3 зубчики часнику
~ 1/3 червоного чилі
трохи олії для смаження
500 г свіжого брокколі
750-1000 мл води
1 кубик овочевого бульйону
6 великих очищених листків капусти
2/3 склянки жирної сметани
~ 1/2 - ¾ невеликого лимона, сік
1 столова ложка білого бальзамічного оцту
мускатний горіх
сіль перець
Спосіб приготування
Наріжте цибулю-порей і брокколі. Подрібніть часник і перець чилі. На варильній поверхні Elextrolux SenseBoil у великій каструлі злегка нагрійте олію. Обсмажте цибулю-порей на середній потужності до прозорості. Додайте часник і чилі і варіть протягом 1-2 хв.
Додайте брокколі, бульйон і воду, щоб вона злегка закривала брокколі. Дозвольте кипіти протягом ~ 15 хвилин або до повної готовності. Додайте капусту і готуйте ще 5 хвилин.
Поставте назад на плиту, зменшіть потужність і додайте сметану, лимонний сік і оцет. Приправте за смаком мускатним горіхом, сіллю і перцем. Для гостроти додайте висушені пластівці чилі.
Суп готовий! Подавайте з чорної лободою, свіжим чебрецем і невеликою кількістю оливкової олії.