Квасолевий суп з капустою
Супи - ця важлива частина меню будь-якої людини, яка піклується про своє здоров'я! Ми пропонуємо вам простий і легкий рецепт приємного квасолевого супу з капустою. Корисно і поживно!
Рецепт з ХО
У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.
Кількість порцій: 12
Час підготовки: 20 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Харчова цінність (на 1 порцію):
- ХО - 1,25
- Калорії: 193
- Жири: 1,5 г
- Натрій: 213 мг
- Вуглеводи: 15 г
- Клітковина: 6,5 г
Інгредієнти
- 1 столова ложка оливкової олії або олії каноли
- 8 великих зубчики часнику (подрібнених)
- 1 середня цибулина (дрібно нарізана)
- 750 м подрібненої сирої капусти
- 900 мл. курячого або овочевого бульйону
- 425 г білої квасолі (консервованої)
- 4 помідори черрі (нарізаних)
- 2 чайні ложки приправи "Італійські трави"
- 1 стакан нарізаної петрушки
- сіль і перець за смаком
Спосіб приготування
Крок 1
У великій каструлі нагріваємо оливкову олію. Додаємо часник і цибулю, смажимо до м'якості. Додаємо капусту і смажимо, помішуючи, до тих пір, поки капуста не втратить об'єм.
Крок 2
Додаємо 550 мл. бульйону, 200 г квасолі, помідори, зелень, сіль і перець. Варимо на повільному вогні 5 хвилин.
Крок 3
У блендері або кухонному комбайні, змішуємо залишки квасолі і бульйон до отримання однорідної маси. Додаємо в суп для густоти.
Крок 4
Варимо на повільному вогні 15 хвилин. Розливаємо по тарілкам. Посипаємо рубаною зеленню петрушки.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.