Біла піца з авокадо, моцарелою і прошутто

Інгредієнти:

• 10 г свіжих дріжджів (або 4 г сухих)

• 150 г теплої води

• 2 столові ложки цукрової пудри

• 300 г пшеничного борошна

• ¾ чайної ложки морської солі

Інструкція

1. Змішайте в чаші кухонної машини Electrolux Assistent гаком для тіста дріжджі, воду і цукор, і поступово всипте сіль і борошно.

2. Вимісіть тісто до однорідності і дайте постояти 10 хвилин. Потім знову включіть машину і місіть тісто, поки воно не стане гладким і еластичним, перестане прилипати до стінок чаші.

3. Накрийте тісто і дайте йому піднятися в теплому місці протягом години.

4. Нагрійте духовку до 230 ° С і помістіть всередину камінь для піци (якщо є).

5. Розділіть тісто на 2 частини і сформуйте кульки. Невикористану кульку відкладіть в сторону і накрийте, а іншу розкатайте в тонкий диск.

5. Змастіть диск невеликою кількістю оливкової олії, розкладіть поверх пармскую шинку, порізаний дольками авокадо і посипте тертою моцарелою.

6. Випікайте піцу протягом 7-10 хвилин, поки на тісті не почнуть з'являтися великі бульбашки.

Наступна піца готується аналогічним чином.