Чакапулі з телятини

Інгредієнти:

  • Телятина на кісточці 1,5 кг
  • Зелений соус ткемалі 70 г
  • Білі цибулини середнього розміру 2 шт.
  • Зелена цибуля 100 г
  • Кінза 150 г
  • Петрушка 150 г
  • Часник 3-4 зубчики
  • Тархун 50-100 г
  • Біле сухе вино 200 мл
  • Вершкове масло 100 г
  • Хмелі-сунелі 1 ч. л.
  • Сіль, мелений чорний перець

Приготування:

  1. Розділити телятину на порційні шматки з кісточками. Ретельно натерти м'ясо хмелі-сунелі, сіллю і перцем.

  2. Дрібно нарізати всю зелень, часник і цибулю. Укласти все шарами в каструлю: трохи зелені, м'ясо, цибулю з часником, зелень, м'ясо, цибулю з часником, ткемалі, зелень. Влити вино, закрити кришкою, довести до кипіння на варильній поверхні, на режимі POWER і томити на мінімальному вогні 1,5 години.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Запечена дорада з мандаринами і фенхелем
  • Лазанья зі шпинатом і рікоттою
  • Равіолі з ягням і шпинатом