Лосось в соусі теріякі з брокколі і молодою морквою

Інгредієнти:

  • філе лосося (без шкіри і кісток) - 1 кг
  • брокколі - 1 пучок
  • молода морква бейбі - 200 гр
  • молода міні-кукурудза в качанах - 150 гр
  • червона цибуля - 1 шт
  • часник - 2 зубчики
  • соус теріякі - 50 гр
  • кунжут - 30 гр
  • зелена цибуля 50 гр
  • лимон - 1 шт
  • червоний чилі - 1 шт
  • оливкова олія - 50 мл
  • рожевий перець горошком - 10 гр

Приготування:

Лосось нарізати на 3-4 порційних шматка і замаринувати в соусі теріякі на 10-15 хвилин.

Брокколі розібрати на суцвіття, крупно порізати молоду кукурудзу і моркву, червону цибулю нарізати пір'ям. Перемішати всі овочі з оливковою олією, рубаним часником, свіжим чилі і сіллю.

На деко простелений пергаментом по краям викласти овочеву суміш, а в центр викласти лосось посипаний кунжутом і рожевим перцем, і поставити в попередньо розігріту духовку на 180 градусів, в режим конвекція на 15 хвилин. При подачі посипати нарізаною зеленою цибулею і долькою лимона.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Теплий гречаний салат з овочами
  • Гречана локшина Пад Тай з яловичиною
  • Салат з курячою печінкою, в'яленими томатами та гарбузом