Лосось сувид c голландським соусом і молодою спаржею

Інгредієнти:

  • Філе лосося 300 г
  • Молода спаржа 100 г
  • Розмарин свіжий 1 гілочка
  • Чебрець свіжий 1 гілочка
  • Оливкова олія extra virgin 50 мл
  • Масло вершкове 20 г
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль перець

Соус

  • Вершки 33% 100 мл
  • Жовтки 2 шт.
  • Гірчиця діжонська 10 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Мелений чорний перець, сіль

Приготування:

  1. Нарізати філе на стейки по 100 г. Укласти в вакуумний пакет з оливковою олією, розмарином, чебрецем, перцем і сіллю і завакуумувати.

  2. Спаржу при необхідності почистити і укласти в вакуумний пакет з вершковим маслом, сіллю, перцем і чебрецем і завакуумувати.

  3. Лосось викласти на деко і готувати в духовій шафі на режимі пар Sous -Vide при 55°С протягом 30 хвилин.

  4. Спаржу готувати так само, тільки при температурі 85°С протягом 15 хвилин.

  5. Для соусу змішати всі інгредієнти прямо в вакуумному пакеті, завакуумировать і готувати разом зі спаржею.

  6. Після приготування соус вилити в миску і добре перемішати вінчиком до утворення однорідної консистенції.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Чакапулі з телятини
  • Теплий гречаний салат з овочами
  • Рисова локшина з куркою з овочами