Лосось сувид c голландським соусом і молодою спаржею
Інгредієнти:
- Філе лосося 300 г
- Молода спаржа 100 г
- Розмарин свіжий 1 гілочка
- Чебрець свіжий 1 гілочка
- Оливкова олія extra virgin 50 мл
- Масло вершкове 20 г
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль перець
Соус
- Вершки 33% 100 мл
- Жовтки 2 шт.
- Гірчиця діжонська 10 г
- Масло вершкове 20 г
- Мелений чорний перець, сіль
Приготування:
- Нарізати філе на стейки по 100 г. Укласти в вакуумний пакет з оливковою олією, розмарином, чебрецем, перцем і сіллю і завакуумувати.
- Спаржу при необхідності почистити і укласти в вакуумний пакет з вершковим маслом, сіллю, перцем і чебрецем і завакуумувати.
- Лосось викласти на деко і готувати в духовій шафі на режимі пар Sous -Vide при 55°С протягом 30 хвилин.
- Спаржу готувати так само, тільки при температурі 85°С протягом 15 хвилин.
- Для соусу змішати всі інгредієнти прямо в вакуумному пакеті, завакуумировать і готувати разом зі спаржею.
- Після приготування соус вилити в миску і добре перемішати вінчиком до утворення однорідної консистенції.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.