Салат з курячою печінкою, в'яленими томатами та гарбузом

Інгредієнти:

На 8-10 порцій

  • Куряча печінка 400 г
  • Вершкове масло 40 г
  • Салат корн 150 г
  • Рукола 100 г
  • В'ялені томати 160 г
  • Гарбуз 100 г
  • Цукор 70 г
  • Винний білий оцет 90 г
  • Міні-моцарелла 160 г
  • Вершки 20% 200 г
  • Унагі 30 г
  • Кунжутне масло 10 г
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

  1. Гарбуз нарізати слайсером або овочечисткою пластами по 1 мм. Цукор і оцет підігріти, так щоб цукор розтанув. Замаринувати гарбуз в оцті на 15 хвилин.

  2. Вершки підігріти і додати унагі і кунжутну олію.

  3. Печінку очистити, промити, просушити рушниками і смажити на варильній панелі на аксесуарі PLANCHA GRILL з вершковим маслом до стану medium rare, посолити і поперчити.

  4. Міні-моцарелу і в'ялені томати нарізати навпіл. Процідити маринований гарбуз, викласти все в тарілку і полити соусом.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Тушкована капуста з грибами і куркою
  • Страчетті
  • Запечена курка