Салат з курячою печінкою, в'яленими томатами та гарбузом
Інгредієнти:
На 8-10 порцій
- Куряча печінка 400 г
- Вершкове масло 40 г
- Салат корн 150 г
- Рукола 100 г
- В'ялені томати 160 г
- Гарбуз 100 г
- Цукор 70 г
- Винний білий оцет 90 г
- Міні-моцарелла 160 г
- Вершки 20% 200 г
- Унагі 30 г
- Кунжутне масло 10 г
- Сіль
- Перець
Приготування:
- Гарбуз нарізати слайсером або овочечисткою пластами по 1 мм. Цукор і оцет підігріти, так щоб цукор розтанув. Замаринувати гарбуз в оцті на 15 хвилин.
- Вершки підігріти і додати унагі і кунжутну олію.
- Печінку очистити, промити, просушити рушниками і смажити на варильній панелі на аксесуарі PLANCHA GRILL з вершковим маслом до стану medium rare, посолити і поперчити.
- Міні-моцарелу і в'ялені томати нарізати навпіл. Процідити маринований гарбуз, викласти все в тарілку і полити соусом.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.