Равіолі з ягням і шпинатом
Інгредієнти:
- Борошно 500 г
- Оливкова олія 100 г
- Ягнятина 500 г
- Шпинат заморожений 400 г
- Сир пармезан (тертий) 100 г
- Жовтки 8 шт.
- Кедрові горіхи 100 г
- Часник 3 зубчики
- Базилік свіжий 1 пучок
- Сіль, перець чорний
Приготування:
- Замісити тісто в чаші міксера з борошна, жовтків, оливкової олії і води.
- Ягнятину дрібно порубати ножем, змішати з попередньо розмороженим і злегка обсмаженою шпинатом, посолити і поперчити.
- Тісто розкатати і формою вирізати кружки, викласти на них невелику кількість фаршу. Краї змастити оливковою олією, накрити зверху кружком тіста і защипати. Відварити в злегка підсоленій воді на варильній поверхні.
- Для соусу обсмажити на маслі дрібно порубаний базилік, часник і кедрові горішки, зняти з вогню і додати пармезан.
- Викласти равіолі на тарілку і полити соусом.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.