Суфле з картоплі з пармезаном
Суфле - це просто
Це смачне і ситне картопляне суфле, яке так легко приготувати, зігріє вас в холодні осінні дні. Знизу і по краях ви знайдете чудову скоринку з панірувальних сухарів, а пармезан додасть готовій страві чудовий смак умами.
Інгредієнти
800 г картоплі
1 великий батат
1 чашка дрібно натертого сиру пармезан + ще трохи для присипання суфле
100 г вершкового масла + ще трохи для змащування 6 горщиків
1/2 чашки панірувальних сухарів
8 нарубаних листів свіжої шавлії
Сіль
Чорний перець
Приготування
1. Змастити маслом 6 горщиків і присипати панірувальними сухарями.
2. Очистити картоплю і батат, нарізати на маленькі кубики. Зварити кубики картоплі в підсоленій воді до м'якості. Злити воду, що залишилася. Дати кубикам батату доваритися в окремій каструльці майже до повної готовності. Злити воду і дати охолонути.
3. За допомогою електричного міксера зробити з картоплі ніжне пюре. Вмішати вершкове масло, пармезан і яйце. Додати рубану шавлію, сіль і чорний перець. Додати кубики батату і обережно перемішати.
4. Влити картопляну суміш в горщики і посипати зверху пармезаном, сіллю і чорним перцем.
5. Запікати 15-17 хвилин в центрі духовки при 220 ℃ (450 ° F) на малому пару, поки суфле не набуде приємного золотистого кольору.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.