Іспанська паелья

Прекрасний спосіб згаяти час в очікуванні відпустки - приготувати справжню середземноморську вечерю! Іспанська паелья - чудова альтернатива річному барбекю.
Її легко приготувати і на велику компанію.

Інгредієнти:

  • Зелена цибуля
  • Лимон
  • Червоний перець стручками
  • Яловичина
  • Ковбаса чорізо
  • Куряча грудка
  • Свіжі креветки, неочищені
  • Сіль морська, перець чорний мелений
  • Рис для паельї або різотто
  • Курячий бульйон
  • Шафран
  • Свіжі мідії
  • Варений зелений горошок

 

Приготування

  1. Дрібно нарізати зелену цибулю. Розріжте лимон на чотири частини.
  2. Очистіть червоний перець, видаліть насіння. Наріжте червоний перець тонкими (як можна тонше) смужками і відкладіть в сторону.
  3. Поріжте чоризо і курячу грудку на скибочки товщиною 1 см, посоліть курячу грудку, приправте креветки сіллю і перцем.
    Обсмажте чоризо і курячу грудку на сковороді і відкладіть в сторону.
  4. Покладіть рис, курячий бульйон, шафран в деко і перемішайте. Посоліть. Потім додайте мідії, чорізо і курку.
  5. Готуйте паелью на 2 рівні в режимі Волога пара духової шафи Electrolux при температурі 99°C протягом 35 хвилин.
    Після закінчення дістаньте паелью з духовки і змішайте з перцем і зеленим горошком.
  6. Обсмажте креветки на сковороді з оливковою олією протягом 2 хвилин з кожного боку. Додайте креветки в паелью.
  7. Посипте зеленою цибулею, прикрасьте лимонними четвертями і подавайте!

Смачного!

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Теплий гречаний салат з овочами
  • Запечена дорада з мандаринами і фенхелем
  • Рисова локшина з куркою з овочами