Гречана локшина Пад Тай з яловичиною
Інгредієнти:
На 5 порцій
- Гречана локшина 300 г
- Яловича вирізка 300 г
- Червона цибуля 60 г
- Паростки гороху 100 г
- Зелена цибуля 50 г
- Лайм 1 шт.
- Соєвий соус 20 мл
- Устричний соус 40 мл
- Цукор 25 г
- Часник 2 зубчики
- Яйце 3 шт.
- Гострий перець 15 г
- Арахіс 80 г
- Концентрований курячий бульйон 100 г
- Сіль
- Рослинна олія 20 мл
- Кунжутна олія 5 г
- Сир тофу 100 г
- Кінза для прикраси
Приготування:
- Відварити гречану локшину у воді максимально аль денте.
- Окремо нарізати цибулю пір'ям, зелену цибулю по діагоналі, гострий перець дрібно, часник дрібно, арахіс дрібно, яловичу вирізку слайсами.
- Обсмажити на варильній плиті, на вок сковороді сир тофу і червону цибулю. Додати м'ясо і на високій температурі в режимі POWER обсмажувати 1 хвилину.
- Додати соєвий соус, устричний соус, цукор, гострий перець, смажити ще 1 хвилину. Додати бульйон і локшину.
- Окремо підсмажити яйця.
- Змішати всі інгредієнти, крім лайма.
- При подачі полити соком лайма і прикрасити кінзою.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.