Запечена курка
Інгредієнти (6 порцій)
• Курка
• Жменя свіжої зелені - чебрець, розмарин, базилік, кінза за смаком
• 100 г м'якого вершкового масла
• 1 лимон
• Сіль за смаком
Спосіб приготування
- Дістати курку з холодильника приблизно за годину до готування, щоб вона зігрілася до кімнатної температури.
- Приготувати смачне масло з травами, змішавши вершкове масло, зелень і сіль за допомогою блендера.
- Обмазати курку олією, а потім розрізати лимон навпіл і помістити всередину тушки.
- Запікати в режимі Гаряча пара при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин або поки температура м'яса в центрі не досягне 75 градусів (використовуйте термощуп - помістіть його в грудку)