Булочки на парі
Булочки на парі
Скучили за гастрономічними експериментами? Приготуйте наші апетитні булочки на парі з золотистою скоринкою на сніданок вихідного дня.
Час приготування: 2 години (включаючи розстойку тіста)
Інгредієнти (на 8 порцій):
Булочки
4 г пресованих (живих) дріжджів
170 мл теплої води
250 г пшеничного борошна
4 г розпушувача
4 г солі
Спосіб приготування:
- Помістіть свіжі дріжджі в блендер Electrolux. Залийте теплою водою і ретельно перемішайте, щоб дріжджі спінилися.
- Просійте борошно, розпушувач і сіль у велику чашку.
- Змішайте рідкі і сухі інгредієнти і замішуйте протягом 1 хв на низькій швидкості, потім 3-4 хв на середній швидкості, поки тісто не стане однорідним. Якщо у вас немає блендера, можна замішувати тісто вручну на злегка присипаній борошном поверхні протягом 10-15 хв.
- Нагрійте духову шафу до 180°C/200°C в режимі конвекції і викладіть деко пергаментом для випічки.
- Викладіть тісто на злегка присипану борошном поверхню і розділіть його на порції масою 40 грамів (повинно вийти 8 порцій).
- Сформуйте круглі булочки, викладіть на деко і дайте розстоятись 20-30 хв.
- Випікайте на парі протягом 10 хвилин, до набуття булочками золотистого кольору.