Апельсинова заправка з кунжутом

Спробуйте нашу соковиту заправку з апельсином і кунжутом. Вона відмінно доповнить як страви азіатської кухні, так і літні салати зі свіжих овочів і фруктів.

Час приготування: 5 хвилин

Інгредієнти:

1 ч. л. кунжутної олії
2 ч. л. рослинної олії
2 ч. л. соусу тамарі
2 ч. л. рисового оцту
1 ч. л. кленового сиропу
1 тертий зубчик часнику
1 ч. л. смаженого білого кунжутного насіння
1 ч. Л. смаженого чорного кунжутного насіння
сік 1 апельсина

Спосіб приготування:

змішування інгредієнтів для заправки
  • У блендері Electrolux змішайте всі інгредієнти, крім борошна з білого і чорного кунжуту.
  • Після змішування вилийте в миску і вмішайте насіння кунжуту.
    Заправка готова до подачі!
ножі на дошці

Інші рецепти від Le Cordon Bleu

  • Американський яблучний пиріг
  • Гарбузовий крем-суп зі сметаною
  • Крем-суп з топінамбура