Манговий крем шантильї
Цієї кількості крему вистачить на 12 профітролей. Його також можна подати в келихах зі свіжими фруктами. Або використовувати в якості начинки для випічки, наприклад торта св. Оноре. З ним можна навіть приготувати ромову бабу в тропічному стилі.
Час приготування: 10 хвилин
Інгредієнти:
- 400 мл густих вершків для збивання
- 100 г цукрової пудри
- 1 г ванільної пасти або ванільного екстракту
- 1 велике свіже манго (приблизно 100 г м'якоті)
- сік половини лимона
Спосіб приготування:
- Видаліть шкірку і кісточку у одного великого плода манго.
- Помістіть м'якіть манго в миску і подрібніть за допомогою ручного блендера Masterpiece.
- Додайте сік лимона за смаком.
- Помістіть всі інгредієнти, крім манго, в окрему миску.
- За допомогою ручного блендера Masterpiece збийте вершки з цукровою пудрою і ваніллю до твердих піків.
- Вмішайте мангове пюре в збиті вершки. Крем повинен залишатися повітряним.
- Залийте отриманий крем в кондитерський мішок зі звичайною насадкою середнього розміру.
Ви можете заповнити кремом еклери і профітролі, а також прикрасити їм будь-яку випічку або холодний десерт.
Порада: Якщо у вас немає кондитерського мішка, відріжте куточок поліетиленового пакету, щоб зробити кондитерський конус.