Не класичний тірамісу
Інгредієнти:
- Маскарпоне 500 г
- Савоярді 20 шт.
- Жовтки 8 шт.
- Вершки 35% 100 г
- Цукрова пудра 100 г
- Червоне сухе вино 1 пляшка
- Какао 100 г
- Малина 100 г
- Лохина 100 г
- Міні-базилік 1 пучок
Приготування:
- Просочити савоярді червоним вином і викласти порційно на тарілки.
- Змішати жовтки з цукровою пудрою до білої піни в чаші міксера, акуратно ввести маскарпоне і перемішати.
- Окремо збити вершки до піків і змішати з кремом. Покласти масу в кондитерський мішок з насадкою і викласти на савоярді.
- Посипати какао через дрібне сито і потім прикрасити ягодами і листочками базиліку.
- Поставити в холодильник на пару годин, щоб все добре пропиталось.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.