Профітролі
Інгредієнти:
- Вода 500 мл
- Борошно 350 г
- Вершкове масло 150 г
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Яйця 8 шт.
Приготування:
- У сотейнику змішати воду, масло, цукор і сіль і довести до кипіння, щоб масло повністю розтануло. Потім додати борошно і заварити її, перемішуючи до тих пір, поки не вийде однорідна маса.
- Дати тісту охолонути, після чого додати по одному яйцю, кожен раз добре перемішуючи. Укласти тісто в кондитерський мішок і сформувати вироби потрібної форми або величини.
- Поставити в розігріту до 180 ° С духову шафу, на режимі конвекція протягом 20 хвилин. Протягом цього часу двері печі не відкривати.
- Готові профітролі можна наповнити збитими вершками, заварним кремом, ягодами.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.