Павлова з п'яними ягодами
Павлова з п'яними ягодами
Інгредієнти:
- цукор - 300 гр
- вода - 100 мл
- білок - 120 гр
- полуниця - 100 гр
- малина - 300 гр
- суниця - 100 гр
- лохина - 100 гр
- портвейн - 100 мл
- лайм - 1 шт
- цукрова пудра - 30 гр
Спосіб приготування:
У сотейнику змішати воду з цукром і поставити на високий нагрів, довести до температури 118с, збити білки в чаші міксера і влити в них отриманий сироп тонкою цівкою продовжуючи збивати, поки маса не охолоне до 40 С.
В кондитерський мішок з насадкою перекласти меренгу і відсадити на деко з пергаментом кільця з дном по 10-12 см в діаметрі.
Випікати в розігрітій духовці при 85 градусах на режимі конвекція 2,5 - 3 години.
Взяти 200гр малини і змішати з цукровою пудрою в сотейнику. Додати портвейн, сік і цедру лайма і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння, варити 2-3 хвилини і протерти через сито, щоб видалити насіння малини і цедри.
Охолоджений малиновий сироп акуратно перемішати з ягодами і викласти в центр отриману меренгу.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.