Горіхові трикутники
Інгредієнти:
На 20 штук/порцій
- 1 столова ложка подрібненого насіння золотого льону
- 4 столові ложки води
- 150 (50+100) г кокосового цукру
- 200 г маргарину
- 250 г цільнозернового борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 0.25 чайної ложки морської солі
- 0.25 чайної ложки кориці
- 1 паличка ванілі
- 150 г абрикосового варення
- 0.5 чайної ложки морської солі
- 150 г фундука (50 г цільного, 100 г подрібненого)
- 100 г мигдалю (50 г цільного, 50 г подрібненого)
- 50 г подрібнених кешью
- 100 г темного шоколаду
Інструкція
1. Розігрійте духовку до 180°C і покладіть на деко пергамент.
2. Залийте насіння льону водою і дайте постояти 10 хвилин.
3. Подрібніть масло, додайте 50 г кокосового цукру і змішуйте в кухонній машині Electrolux до кремоподібного стану.
4. Відокремте м'якіть ванілі і змішайте її з борошном, розпушувачем, морською сіллю і корицею. Додайте суміш води з насінням льону і замісіть тісто.
5. Викладіть тісто на деко, виконайте виделкою кілька отворів і випікайте 10 хвилин, після чого відразу викладіть на отриманий корж абрикосове варення.
6. Розтопіть маргарин разом зі 100 г кокосового цукру. Зніміть з плити і додайте всі горіхи.
7. Викладіть отриману суміш на корж і випікайте близько 15 хвилин.
8. Дістаньте деко з плити і дайте страві повністю охолонути.
9. Поріжте корж на квадрати, а потім - на трикутники. Викладіть їх на тарілку, прикрийте пергаментом.
10. Розтопіть шоколад, умочіть в нього трикутники і покладіть назад на тарілку, дайте шоколаду затвердіти.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.