Горіхові трикутники

Інгредієнти:

На 20 штук/порцій

  • 1 столова ложка подрібненого насіння золотого льону
  • 4 столові ложки води
  • 150 (50+100) г кокосового цукру
  • 200 г маргарину
  • 250 г цільнозернового борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 0.25 чайної ложки морської солі
  • 0.25 чайної ложки кориці
  • 1 паличка ванілі
  • 150 г абрикосового варення
  • 0.5 чайної ложки морської солі
  • 150 г фундука (50 г цільного, 100 г подрібненого)
  • 100 г мигдалю (50 г цільного, 50 г подрібненого)
  • 50 г подрібнених кешью
  • 100 г темного шоколаду

Інструкція

 

1. Розігрійте духовку до 180°C і покладіть на деко пергамент.

2. Залийте насіння льону водою і дайте постояти 10 хвилин.

3. Подрібніть масло, додайте 50 г кокосового цукру і змішуйте в кухонній машині Electrolux до кремоподібного стану.

4. Відокремте м'якіть ванілі і змішайте її з борошном, розпушувачем, морською сіллю і корицею. Додайте суміш води з насінням льону і замісіть тісто.

5. Викладіть тісто на деко, виконайте виделкою кілька отворів і випікайте 10 хвилин, після чого відразу викладіть на отриманий корж абрикосове варення.

 

6. Розтопіть маргарин разом зі 100 г кокосового цукру. Зніміть з плити і додайте всі горіхи.

7. Викладіть отриману суміш на корж і випікайте близько 15 хвилин.

8. Дістаньте деко з плити і дайте страві повністю охолонути.

9. Поріжте корж на квадрати, а потім - на трикутники. Викладіть їх на тарілку, прикрийте пергаментом.

10. Розтопіть шоколад, умочіть в нього трикутники і покладіть назад на тарілку, дайте шоколаду затвердіти.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Пряне суфле з айви
  • Чізкейк з карамеллю
  • Шоколадний хліб з цукіні