Змішайте в кухонному комбайні фініки без кісточок з кокосовою олією і водою до отримання однорідної маси.
Додайте злегка підсмажений овес і спеції, знову швидко перемішайте. Тісто має вийти досить пластичним. Викладіть його на дно форми діаметром ~ 18 см, можливо, знадобляться невеликі зусилля в рівномірному розкатуванні коржа, але воно того варте.
У потужному блендері змішайте кешью з манго і іншими інгредієнтами до бархатистої гладкої консистенції. Додайте трохи води, якщо у вашого блендера є труднощі з тим, щоб зробити суміш повністю гладкою і рівномірною.
Вилийте суміш кешью і манго поверх нижнього шару коржа. Помістіть в морозильник на 4-6 годин. Дайте чізкейку 15-20 хвилин до подачі на стіл. Прикрасьте шматочками лимона і/або ягодами за смаком.