Вершковий десерт з желе з кервеля та граніти з щавлю

Хочете приготувати щось дійсно оригінальне, що передає атмосферу прийдешніх свят?

Приготуйте справжній шведський десерт в кольорі головного новорічного прикраси!

Інгредієнти:

Інгредієнти для вершкової основи:

• Цукор - 60 г

• Вершки - 500 мл

• Желатин - 6 г

 

Інгредієнти для желе з кервеля:

• Кервель - 500 г

• Лід - 1,5 кг

• Желатин - 30 г

 

Інгредієнти для граніти з щавлю:

• Щавель - 250 г

• Лід - 450 г

• Цукровий сироп, розведений 1: 1 - 200 мл

Приготування

  1. Закип'ятити сироп на плиті і остудити. Пробити в блендері Electrolux щавель з цукровим сиропом і льодом. Потім процідити, помістити в посуд і заморозити в шоковим заморожуванням в шафі Blast Chiller *.
  2. Розігріти вершки з цукром, змішати із заздалегідь розведеним у холодній воді желатином до повного його розчинення. Розлити суміш в порційні ємності і залишити застигати в холодильнику.
  3. Пробити в блендері кервель, додати цукровий сироп і розведений желатин. Процідити і розлити суміш тонким шаром на вже застиглу вершкову основу і знову помістити в холодильник.
  4. Після того як десерт застигне, додати перед подачею ложечку граніти з щавлю зверху, прикрасити листочками кервеля і присипати цукровою пудрою.

Смачного!

* Швидкісний охолоджувач

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Голий карамельний пиріг
  • Листя м'яти в Шоколаді
  • Запечена курка