Булочки сіннабон
Інгредієнти:
Тісто
- Яйця 10 шт.
- Цукор 130 г
- Сіль 20 г
- Дріжджі свіжі 30 г
- Борошно 1 кг
- Масло вершкове 400 г
Начинка
- Кориця мелена 30 г
- М'яке вершкове масло 100 г
- Цукор 500 г
Глазур
- Крем чіз 200 г
- Цукрова пудра 200 г
- Вершкове масло 200 г
- Молоко 150 мл
- Цукор 500 г
Приготування:
-
У чаші міксера змішати всі інгредієнти, крім масла, і вимісити тісто до еластичності. Потім додати вершкове масло і ще раз вимісити. Прибрати в холодильник на 8-10 годин.
-
Для начинки змішати цукор з корицею.
-
Коли тісто відлежалося, розкатати його в прямокутник, змастити м'яким вершковим маслом і посипати начинкою. Потім згорнути тісто в рулет і нарізати на кружечки по 100-120 г. Викласти булочки на деко з пергаментом і поставити в духовку на режим розстойка тіста на 30 хвилин.
-
Для глазурі розтопити вершкове масло і змішати з крем чізом, цукровою пудрою і молоком до однорідного стану.
-
Випікати булочки в духовій шафі, режимі конвекція при 180°С 20 хвилин.
-
Дати трохи охолонути і полити глазур'ю.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.