Шоколадний трюфель на пару з вершковим кремом та малиною

Інгредієнти:

  • Шоколад з 70% вмістом какао 195г
  • Вершкове масло 50 г
  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 40 г
  • Кукурудзяний крохмаль 60 г
  • Розпушувач 8 г
  • Крем чіз 200 г
  • Цукрова пудра 50 г
  • Вершки 35% 100 г
  • Лайм 1 шт.
  • Свіжа малина 50 г

Приготування:

  1. Розтопити шоколад з маслом до однорідної маси. Перемішати яйця з цукром і додати до шоколадної маси. Всипати туди ж крохмаль з розпушувачем і добре перемішати.

  2. Викласти масу в кондитерський мішок і на деку з пергаментом сформувати булочки діаметром 5 см. Запікати в розігрітій духовці на режимі SOUS VIDE при 85 ° С протягом 10-12 хвилин.

  3. Змішати крем чіз з соком лайма і цукровою пудрою до однорідної маси, додати збиті вершки і перемішати. Покласти масу в кондитерський мішок і видавити трохи крему на плоску частину трюфеля так, щоб він закрив всю площину, потім покласти в центр малину і накрити другою частиною трюфеля.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Плетінка з крем чізом і чорною смородиною
  • Пиріг з тертим шоколадом
  • Чізкейк з карамеллю