Листя м'яти в Шоколаді

Шоколад прикрашає все

Освіжити подих після їжі допоможуть прості ласощі - заморожені листя м'яти в шоколаді. Вони чудові як самі по собі, так і в якості прикраси до таких десертів, як морозиво і торти.

Інгредієнти (для 12 листків)

12 свіжого листя м'яти

300 г порубаного чорного шоколаду

 

Інструкції

 

1. Покладіть шоколад в сотейник з товстим дном і перемішуйте на невеликому вогні, поки він не розтане.

 

2. Взявши лист м'яти за стеблинку, занурте його в шоколад і покладіть на деко, покрите калькою.

 

3. Поставте листя в морозильник хвилин на 20 поки вони не затвердіють, або на 5 хвилин в бласт-фризер.

 

4. Обережно зніміть листя з кальки і відразу подавайте на стіл. Листя м'яти в шоколаді прекрасно доповнює малиновий щербет.