Ватрушки з листкового тіста з полуницею
Інгредієнти:
- Листкове дріжджове тісто 500 г
- Крем чіз 300 г
- Лайм 1 шт.
- Цукрова пудра 100 г
- Полуниця 120 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 100 г
Приготування:
-
Змішати крем чіз з цукровою пудрою і соком лайма до однорідної маси і викласти в кондитерський мішок.
-
Розморожене листкове тісто покласти на присипану борошном поверхню і кільцем діаметра 7-8 см видавити з нього кружечки. Зробити поглиблення в кружечку склянкою меншого діаметра (5-6 см) або розім'яти пальцями так, щоб вийшли ватрушки з бортиками.
-
За допомогою кондитерського мішка викласти необхідну кількість сирного крему в центр ватрушки і розкласти ягоди. Змастити краї ватрушки збитим яйцем.
-
Випікати на деко з пергаментом в розігрітій до 180°С духовці, на режимі конвекція, протягом 15-20 хвилин.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.