Ватрушки з листкового тіста з полуницею

Інгредієнти:

  • Листкове дріжджове тісто 500 г
  • Крем чіз 300 г
  • Лайм 1 шт.
  • Цукрова пудра 100 г
  • Полуниця 120 г
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 100 г

Приготування:

  1. Змішати крем чіз з цукровою пудрою і соком лайма до однорідної маси і викласти в кондитерський мішок.

     

  2. Розморожене листкове тісто покласти на присипану борошном поверхню і кільцем діаметра 7-8 см видавити з нього кружечки. Зробити поглиблення в кружечку склянкою меншого діаметра (5-6 см) або розім'яти пальцями так, щоб вийшли ватрушки з бортиками.

     

  3. За допомогою кондитерського мішка викласти необхідну кількість сирного крему в центр ватрушки і розкласти ягоди. Змастити краї ватрушки збитим яйцем.

     

  4. Випікати на деко з пергаментом в розігрітій до 180°С духовці, на режимі конвекція, протягом 15-20 хвилин.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Безглютенове печиво з шоколадною крихтою
  • Галета з яблуками
  • Мигдальний пиріг з полуницею