Мафіни з яблуком

Інгредієнти (6-8 порцій)

Борошно - 1 склянка

Цукор - 1/3 склянки

Розпушувач - 1 чайна ложка

Сіль - 1-2 щіпок

Яйця - 2 штуки

Олія - 1,5 ст. ложки

Яблуко - 1-2 штуки

Кориця - 1 чайна ложка

Спосіб приготування

  1. У мисці збити вінчиком або міксером до білої піни яйця з рослинною олією.
  2. Додати борошно, цукор, розпушувач, сіль і корицю. Ретельно перемішати.
  3. Яблука промити, очистити від шкірки і прибрати серцевину. Нарізати дрібними кубиками і додати в тісто. Перемішати.
  4. Підготувати формочки для випічки мафінів, вкласти в них манжетики. (Якщо ви не використовуєте їх, то ретельно змастіть форму для випічки мафінів вершковим маслом)
  5. Випікати мафіни в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-40 хвилин до золотистого кольору і твердості.
  6. Готові маффіни можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю, приготовленої з цукрової пудри і лимонного соку.