Масло з Жареного Мигдалю з Кленовим Сиропом
Інгредієнти (на 250 г)
320 г арахісу
2 ст ложки кленового сиропу
1 ст ложка натурального кокосового масла
1 стручок ванілі, розрізаний навпіл уздовж
1 щіпка Гімалайської солі
Інструкції
1. Нагрійте духовку до 175 ° C.
2. Умочіть мигдаль в кленовому сиропі, розподіліть по поверхні аркуша пекарської папери і смажте в духовці 15 хвилин. Дайте охолонути принаймні протягом 10 хвилин.
3. Висипте мигдаль в блендер, додайте кокосове масло, насіння з стручка ванілі і Гімалайську сіль. Меліть протягом 10 хвилин або до тих пір, поки маса не досягне бажаної консистенції.
4. Зберігайте масло в чистому посуді в холодильнику не більше 2-х тижнів.