Інгредієнти для крем-брюле
(на п'ять порцій по 100 г)
400 г жирних вершків, 6 яєчних жовтків, 80 г цукру, один стручок ванілі (насіння)
Спосіб приготування
1) Змішайте заварний крем
Використовуйте Kitchen Assistent, щоб ретельно змішати цукор, вершки, насіння зі стручків ванілі та жовтки яєць. Або витратьте трохи більше часу, змішуючи інгредієнти вручну. Потім вилийте отриману суміш у жаростійкі формочки.
Збивайте та змішуйте, як вам потрібно, для кращого випікання. Наш Assistent полегшує складну роботу, аби у вас було більше часу для задоволення.
2) Підготуйте духову шафу
Використання пари для випікання цього десерту зберігає легкий ванільний аромат і консистенцію крему. Просто налийте 100 мл води в камеру парової духової шафи. Поверніть ручку на SteamBake, нагрійте духову шафу до 120°C і натисніть кнопку SteamBake. Потім сядьте і розслабтеся на 5 хвилин.
3) Поставте, посипте та карамелізуйте
Через 5 хвилин, коли духова шафа прогріється, в неї можна ставити крем-брюле. Випікайте його протягом 30 хвилин або доти, коли крем буде злегка хитатися посередині. Потім охолоджуйте його в холодильнику не менше 3 годин до утворення щільної текстури. Посипте крем-брюле цукром та карамелізуйте його за допомогою кулінарного пальника. Так пудинг покриється своєю знаменитою скоринкою. Смачного!