Випечений сирний пиріг

Шовковиста начинка

Хрустка основа

Однорідний вершковий сирний пиріг — ідеальний десерт, аби догодити будь-кому.

Інгредієнти для сирного пирога

(для одного сирного пирога діаметром 16 см)

Основа
100 г крекерів з непросіяного пшеничного борошна, 2 столові ложки цукру, 60 г масла (розтопленого)

Начинка
500 г вершкового сиру, 2 столові ложки борошна, 3 середніх яйця, 40 мл жирних вершків, 1 ч.л. екстракту ванілі

Спосіб приготування

Блендер Electrolux Masterpiece, який подрібнює крекери для основи торта

1) Приготуйте ідеальний корж

Розігрійте духову шафу до 180°C, потім змеліть крекери з непросіяного пшеничного борошна в блендері до дрібної крихти. Наш блендер Masterpiece — ідеальний інструмент для цієї роботи, який перетворить крекери на крихти за лічені секунди. Змішайте крихти з розплавленим маслом та цукром, потім помістіть суміш в форму для торта діаметром 16 см. Для отримання хрусткої основи випікайте корж протягом 10 хвилин за 180°C.

Блендер Electrolux EXPRESSIONIST
Змішуйте так, як вам потрібно, щоб випічка була кращою

Від спокусливих основ для чізкейка до шовковистих супів — блендер Masterpiece створює найоднорідніші та найоксамитніші текстури.

Пекар, який встановлює налаштування духової шафи на SteamBake

2) Приготуйте начинку

Збийте сир до кремоподібного стану, потім додайте цукор, жирні вершки, екстракт ванілі, борошно та яйця. Налийте 100 мл води в камеру духової шафи. Поверніть ручку на SteamBake, нагрійте духову шафу до 180°C і натисніть кнопку SteamBake. Після цього всього через 5 хвилин можна починати випікання.

Пекар, що наливає однорідну суміш для чізкейка у форму для торта для духової шафи

3) Налийте, приготуйте та охолодіть

Налийте начинку на корж та випікайте протягом 15 хвилин при 180°C. Потім зменшіть температуру до 120°C ще на 25 хвилин або доти, доки начинка не стане щільною і лише центр виглядатиме вологим та таким, що колихається. Вийміть із духової шафи та поставте на решітку. Дайте охолонути, доки чізкейк повністю не сформується і стане гладеньким, як шовк.

  • Лимонний пиріг із безе
    Лимонний пиріг з безе, посипаний цукровою пудрою
  • Шоколадний торт
    Шоколадний бісквіт
  • Крем-брюле
    Кулінарний пальник, що карамелізує цукор на верхівці крем-брюле