Купуйте духову шафу, беріть участь у розіграші Деко AirFry та Набору Камінь та ніж для піци
Акція триває з 1 грудня 2021 року до 28 лютого 2022 року включно.
Подарунки Акції:
Деко AirFry
Насолоджуйтеся хрусткою картоплею фрі чи смачними овочами з меншою кількістю олії завдяки деку AirFry від Electrolux. Його конструкція з рівномірно розподіленими отворами забезпечує постійний потік повітря. Завдяки цьому кожна страва готується ідеально.
Набір камінь і ніж для піци
Створюйте по-справжньому італійський смак з каменем для піци від Electrolux. Виготовлений з міцного матеріалу, він утримує високу температуру для швидкого, рівномірного нагрівання, що забезпечує незмінно ідеальну скоринку коржа для піци щоразу.
В Акції приймають участь наступні духові шафи
Створюйте та вишукано подавайте різноманітні страви за допомогою наших аксесуарів та насолоджуйтеся бездоганним смаком!
Рецепт піци "Маргарита"
Інгредієнти:
Тісто:
15 г свіжих дріжджів
125 мл теплої води
1 щіпка солі
300 г пшеничного борошна
Томатний соус (в холодному вигляді):
200 г консервованих помідорів
1 зубчик часнику
1 ч. л. цукру
1 ст. л. бальзамічного оцту
1 щіпка чорного перцю
1 ст. л. оливкової олії
1 щіпка солі
Топінг:
Моцарела
Листя базиліку
2 ст. л. оливкової олії
Приготування:
- Вимішуйте всі інгредієнти для тіста протягом 10 хвилин.
- Покладіть тісто у миску та залиште на 30 хвилин. Протягом цього часу тісто має збільшитися вдвічі.
- Змішайте всі інгредієнти для томатного соусу ручним блендером.
- Розкачайте тісто до розміру, що відповідає розміру кошика.
- Змажте тісто томатним соусом та покладіть зверху моцарелу та базилік.
- Випікайте за програмою «Піца».
- Збризніть свіжоспечену піцу оливковою олією та покладіть на камінь для піци, який допоможе зберегти правильну температуру.
Рецепт Солодкої картоплі фрі із соусом айолі
Інгредієнти:
1-2 солодких картоплини (до 1 кг)
1 ч. л. солі
1 ст. л. оливкової олії
Айолі:
1 жовток
1 ст. л. лимонної цедри
200 мл олії
1 щіпка кайєнського перцю
2 зубчики часнику
1 щіпка солі
Приготування:
1. Почистіть і наріжте солодку картоплю соломкою 0,5 см. Приправте оливковою олією та сіллю.
2. Смажте картоплю на деці Деко AirFry з невеликою кількістю олії.
3. Для айолі: змішайте часник, жовток і цедру лимона за допомогою блендера до отримання однорідної маси.
4. Вливайте олію потроху, постійно перемішуючи. Продовжуйте перемішувати до загустіння соусу.
5. Приправте сіллю та кайєнським перцем