Паста з цукіні та томатним соусом
Корисна альтернатива
Локшина з цукіні - корисна і безглютенна альтернатива звичайної пасти. Вона відрізняється яскравим смаком і насиченим ароматом, ніжна і легко готується. Щоб нарізати цукіні в формі локшини, скористайтеся ножем для чищення овочів. Перемішайте їх з простим і якісним томатним соусом домашнього приготування, щоб отримати чудове вегетаріанське блюдо, яке сподобається всій родині.
Інгредієнти:
3 цукіні (зелених)
1 столова ложка оливкової олії
1/4 чашки води
Сіль і мелений чорний перець за смаком
Приготування
Нарізати цукіні на смужки уздовж за допомогою ножа для чищення овочів, не доходячи до насіння. Перевернути цукіні і продовжити, поки весь плід не буде нарізаний на довгі смужки, насіння слід викинути. Готові смужки нарізати на ще більш тонкі смужки, що нагадують спагетті.
Нагріти оливкову олію на середньому вогні в невеликій каструлі з довгою ручкою. Приготувати цукіні, помішуючи смужки в гарячому маслі протягом 1 хвилини. Додати води і продовжити, поки смужки з цукіні не стануть м'якими (приблизно 3 хвилини). Додати сіль і перець.