Паста з соусом песто з капусти калі
Інгредієнти (4 порцій)
- Спагеті - 500 г
- Капуста калі - 300 г
- Часник - 2 зубчики
- Мигдаль - 70 г
- Апельсин — 1 шт
- Оливкова олія
- Пармезан - 30 г
Спосіб приготування
Соус
- Прогріти часточку часнику в оливковій олії на сковороді на слабкому вогні. Після залишити для охолодження. Часник видалити.
- Вимити капустяне листя. Розкласти на деку і відправити в духовку на режим Вологий пар і температуру 90 градусів на 15 хвилин.
- Блендером подрібнити в крупну крихту мигдаль і часник. Додати калі і цедру 1/2 апельсина. Підсолити, поперчити і влити часникову оливкову олію.
- Подрібнити до стану густого крему, додаючи ще, за потребою, оливкову олію.
Паста
- Поставити воду для варіння пасти. Коли закипить - посолити, а коли знову закипить - кинути варитися пасту.
- Перемішати в салатниці отриманий песто з капусти калі з додатковим оливковою олією (пару столових ложок) і перекласти туди відкинуту на друшляк пасту.
- Перемішати і відразу подавати до столу, розділивши на порції і присипавши, за бажанням, тертим пармезаном і меленим мигдалем.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.